📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Silna, niezależna kobieta
up
feministka ?
Sun Zi
feministka ?
typuję że woli nigera,
ale za coś takiego powinna dostać w ryj
ale za coś takiego powinna dostać w ryj
Facet bije kobietę- zlatuje się tuzin rycerzy i napierdala go w jej obronie. Kobieta bije faceta- jest śmiesznie, sympatycznie, wszyscy rozweseleni. Równouprawnienie.
hoszo napisał/a:
Facet bije kobietę- zlatuje się tuzin rycerzy i napierdala go w jej obronie. Kobieta bije faceta- jest śmiesznie, sympatycznie, wszyscy rozweseleni. Równouprawnienie.
Żeby nie było, doceniam mądrą wypowiedź.
Nawet na woodstocku w najgorszym miejscu nie ma takiego syfu
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
coś mi się nie chce wierzyć, że na koncercie Robbiego takie bydło i taki syf. pewnie playback
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów