Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jacson napisał/a:
Po uj ta zj🤬a muzyka
Masz rację, jakiś Sabaton tutaj nie pasuje! Jakby złodziej jechał na rowerze, to jeszcze bym zrozumiał...
idź pan w c🤬j z takim nagraniem, nawet nie wiadomo czy to był dobry złodziej czy zły
Pie-sse napisał/a:
Napis: BUKA KACA MATIKAN LAMPUBuka go dopadla
Buka to zływróg z Muppetów, kac wiadomo, matikan to pewnie jakaś ichniejsza odmiana od miania?, zaś w lampę się lampił?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Napis: BUKA KACA MATIKAN LAMPU
Buka to zływróg z Muppetów, kac wiadomo, matikan to pewnie jakaś ichniejsza odmiana od miania?, zaś w lampę się lampił?
Muppety z Muminkami ci się pomyliły, ale i tak racja, że ogólnie lepszy "zły wróg" niż "dobry"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie