📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powiem tak: nie i już
"Kurwa leci" i 3 sekund po tych słowach ukazuje się panna w różowym. Przypadek?
Zamiast kamerować jak frajer , podbiegłby i podepchnął , w sumie mało czasu na reakcję ale kamerzysta zachował się jak totalny idiota, rozumiem kamerować człowieka rozczłonkowanego , ledwo żyjącego i nic nie zrobić , ale autka szkoda.
tak, tak, tak, kurwa...
@oppozz
Kurwa... Przestanie nagrywać, kamerzysta idiota. Będzie nagrywał do końca, kamerzysta frajer...
Kurwa... Przestanie nagrywać, kamerzysta idiota. Będzie nagrywał do końca, kamerzysta frajer...
nie będziesz mi mówił co mam robić. Obejrzałem od początku, ale piwo za filmik leci.
Ja bym podbiegł, popchnął do tyłu i uchronił kierowcę przed wypadkiem, a potem wyruchał blondi, która byłaby mokra na widok mojego bohaterskiego wyczynu.
Tymczasem fap... fap... fap...
Tymczasem fap... fap... fap...
Glupi, nie wie że trzeba spierdalać przed wybuchem jak sie auto wyjebie do góry kołami?
Imm420 napisał/a:
"Kurwa leci" i 3 sekund po tych słowach ukazuje się panna w różowym. Przypadek?
Czyżbyś potrafił liczyć tylko do 3? Bo do 7 to raczej nie.
jak się tak zatrzymał na zderzaku mógł krzyknąć z okna Pozdrowienia dla Sadistic.pl ;s
....no i ta przygazówka po tym jak wylądował na dachu .........no i silniczek do remontu
Jakbyście próbowali pchać to najpewniej zostali byście krwawym plackiem za niscy jesteście żeby przeważyć masę samochodu. Siła musiała by być przyłożona bliżej bagażnika. A nissan mojego sąsiada o ile się nie mylę, bo ostatnio jakiś niższy się zrobił :d a woj. się zgadza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów