Ogrom pracy przytłacza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mentalność typowego polskiego śmiecia i nieroba.
Szczerze.A kto tak nie miał ?,i nie kłamać kurwa !.Nie raz się zdarzało gdy takie coś przychodzi w człowieku,że ma wyjebane.Tylko że w moim przypadku do pracy wracam w ciągu 30 minut.Bo jak się jest na robocie to lepiej robić,niż ma się czas dłużyć.
Fakt za grę aktorską kutach w czoło.
Nawet zaczął zrzucać rękawice zanim powiedział "nie no ja to pierdolę". Naturalna reakcja byłaby inna.
Powiedziałby, że to pierdoli, ale jednak stał by nad tym i zastanawiał się, czy na pewno warto to pojebać.
Pokręciłby się trochę jak tampon w piździe i dopiero doszedł do wniosku, że chuj z tym lub jednak to zrobię i wtedy wyjebał rękawice bądź wziął się do roboty. Polska.
Nawet zaczął zrzucać rękawice zanim powiedział "nie no ja to pierdolę". Naturalna reakcja byłaby inna.
Powiedziałby, że to pierdoli, ale jednak stał by nad tym i zastanawiał się, czy na pewno warto to pojebać.
Pokręciłby się trochę jak tampon w piździe i dopiero doszedł do wniosku, że chuj z tym lub jednak to zrobię i wtedy wyjebał rękawice bądź wziął się do roboty. Polska.
Niezły pustak...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów