Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magazynki na 5-10 naboi, taki magazynek żeby nie "przeszkadzać"
Więc sam jesteś dzban.
Obejrzyj sobie dokładnie i zobacz, że gniazdo magazynka jest puste. Dzbanie.
3 komentarz kogucik.
Gdzie info do filmu? Na pewno było
Na portalu jestem od dawna, niedawno się zarejestrowałem, a jeszcze mniej się udzielam.
Obejrzyj sobie dokładnie i zobacz, że gniazdo magazynka jest puste. Dzbanie.
Na portalu jestem od dawna, niedawno się zarejestrowałem, a jeszcze mniej się udzielam.
Masz rację, zwracam honor, odpięła magazynek kierownicą i pewnie nie zauważyła. Dzbanie
No ma jaja zwłaszcza straszyć uzbrojonego gościa gdy sama nie ma magazynku w emce
Chyba załadowany miała jeden pocisk
Chyba załadowany miała jeden pocisk
Jak już to nabój. Pocisk jest częścią naboju i wylatuje z lufy
Magazynki na 5-10 naboi, taki magazynek żeby nie "przeszkadzać"
Więc sam jesteś dzban.
W pierwszym filmie ok 1:40 widać jak wypada standardowy magazynek....
poza tym po co idzie na uzbrojonego typa z karabinkiem bez magazynku?
I pomyśleć, że czarne bydło w USA domaga się obniżenia wydatków budżetowych na policję.
P.S. widzicie to piorunkwe kurewki z marszy szmat w Polsce? To się nazywa prawdziwy feminizm! Prawdziwe kobiety nie są nawet warte, żeby splunąć na wasze ścierwo.
są a może nie są nie wiem, ale wiem, że nasi narodowci pokazali, że są jeszcze większymi pizdami.
Może i zawzięta, ale strasznie głupia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów