📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby był czarny już by nie żył.
Czekałem tylko aż jej ten karabin podpierdoli
Czekałem tylko aż jej ten karabin podpierdoli
Kriski napisał/a:
Magazynki na 5-10 naboi, taki magazynek żeby nie "przeszkadzać"
Więc sam jesteś dzban.
Tak wygląda AR-15 od spodu, z podpiętym 10-nabojowym magazynkiem.
Po co taki mały? A no do strzelania z bipodu na strzelnicy lub do polowania.
Nawet mniejsze, 5-nabojowe nie są tak naprawdę mniejsze w przypadku AR-15, bo było by trudno dopchnąć je do końca w gnieździe lub później wyjąć z tego gniazda i zmienić na nowy.
Już nie wspomnę, że ich używanie przez Policję byłoby absurdem. 10-nabojowych z resztą też.
Na filmie, w gnieździe magazynka widać wielką, czarną dziurę. Dziewczyna była naćpana adrenaliną więc nie zauważyła.
Dokładnie to w 1:41s pierwszego filmu dokładnie widać że próbując załadować nabój do komory (lewą ręką nie mogła odciągnąć zamka i opiera lufę na desce rozdzielczej by użyć prawej) uderza bronią o kierownicę i gniazdo magazynka z jakiegoś powodu wypuściło magazynek (może palcem wskazującym prawej ręki go zwolniła bo przycisk zwalniający może być po obu stronach rękojeści).
Pewnie tak napizgana adrenaliną była, że nie zorientowała się o tym do samego końca. Tak samo jak bez pomyślunku nie zabrała ze sobą kajdanek i odłożyła broń tuż obok kolesia.
Pewnie tak napizgana adrenaliną była, że nie zorientowała się o tym do samego końca. Tak samo jak bez pomyślunku nie zabrała ze sobą kajdanek i odłożyła broń tuż obok kolesia.
klasycznie znawcy specjaliści w komentarzach którzy w życiu AR-15 widzieli na zdjęciu
To jest policja brawo dla tej Pani . Zakładam że nie jeden gość by leżał jak CR7 i jęczał jak boli . Brawooooo
Dzbany to nie gniazdo magazynka tylko wydrążenie w rękojeści, AR15 ładowany jest w innym miejscu he he he he
edek_kotek napisał/a:
Dzbany to nie gniazdo magazynka tylko wydrążenie w rękojeści, AR15 ładowany jest w innym miejscu he he he he
Następny...
Na pierwszym filmie widać, że dziewczyna przeładowała broń zanim wypadł jej magazynek [1:40].
Można więc założyć, że miała nabój w komorze w momencie zatrzymywania tego człowieka. Lepsze to niż nic.
kurwa czemu amerykanie są tak głupi ? nie mogą siedzieć spokojnie i poczekać na koniec interwencji ? zawsze odpierdalają jakiś szajs typu ucieczka autem, atak na policjanta, wiadomo ze w 90% przypadków przyjedzie wsparcie, helikopter i ostatecznie zginą lub będą schwytani
Śmieć strzelił 3 razy. Jedną kulę zatrzymała kamizelka, druga trafiła w ramię, trzecia pudło. Policjantka twarda, ale nic nie ogarnęła.
emm jak polozywa ta bron na ziemie obok niego to parsknalem smiechem
Położyła karabin obok jego ręki żeby zobaczyć czy nie ma noża w kieszeni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów