Nie zorientował się jak mu z ręki zniknął iPhone
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
O ja pierdole, jak można być takim nieudacznikiem
O ja pierdole, jak można być takim nieudacznikiem
...Żeby kraść...
:oneko:
Po pierwsze nie Iphone tylko Szajsung który w 1954 zajmował sie produkcją cukru dlatego marka tak krucha a po drugie koleś jakiś zjebany, lekko DNA zjebane, brakuje mu tylko rurek
zanim zaczniecie pierdolić, obejrzyjcie filmik jeszcze raz, koleś nie trzymał telefonu w ręku, był w kieszonce na plecaku
up nawet jak telefon był w plecaku, to chyba kurwa nie gapił się w sufit tylko widział jak ktoś mu coś podpierdala, ale oczywiście zanim komórki w mózgu się załącza to sąsiad musi pokazać koleś kurwa zajebali ci telefon.......... wkurwiaja mnie takie pizdy tym bardziej ze mieszkam w Niemczech i widzę je na co dzień
Jak byłem szczyl, to jeden taki burak w tramwaju w ten sam sposób zajebał mi czapkę z głowy. Tak jebaniec wystrzelił z tramwaju, że zanim się zorientowałem co się stało, gość już w mojej czapce oddalił się nonszalanckim truchtem. Zastanawia mnie jedno. Jak można nosić czapkę, którą zdjęło się z głowy pryszczatego nastolatka o przetłuszczonych włosach pełnych łupieżu. Już ruchanie bez gumy przydrożnej dziwki z Bułgarii niesie ze sobą mniejsze ryzyko zarażenia się jakimś paskudztwem.
Abstrahując, że mówi Samsung, a nie iphone to jestem za tym jak na filmie, że mordy złodziei powinny być upublicznione. Niech każdy widzi co za ryj ma śmieć, który może go okraść.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów