To są bzdury!
To są bzdury!
Pewnie se nią menele kutasy masują, a z pizdy to jebie jak twojej matce z ryja. Obrzydlistwo.
To jest iluzja optyczna.
Ale za to wyborna iluzja optyczna. Nie jeden pedał stąd zaczął trzepac nim się przyjrzał.
Stara obleśna kurwa frajerze, jak w takich gustujesz to jesteś srogo spierdolony, ja takiego gówna nie tykam patykiem.
Zostawiam frajerom twojego pokroju, zakompleksionym oblechom bez szans na fajną dupę
Pewnie se nią menele kutasy masują, a z pizdy to jebie jak twojej matce z ryja. Obrzydlistwo.
Nie zesraj sie
Stara obleśna kurwa frajerze, jak w takich gustujesz to jesteś srogo spierdolony, ja takiego gówna nie tykam patykiem.
Zostawiam frajerom twojego pokroju, zakompleksionym oblechom bez szans na fajną dupę
Jakim oblechom kurwa, nie ubliżaj kmieciu. Ćwiczę od 15. roku życia, chodzę na solarium, używam drogich perfum, od 10. lat nie piję alkoholu i mam kolekcję 3. par ładnych butów sportowych. Dla mnie jesteś zerem. Jakbym cię kopnął w dupę to byś się zesrał.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJakim oblechom kurwa, nie ubliżaj kmieciu. Ćwiczę od 15. roku życia, chodzę na solarium, używam drogich perfum, od 10. lat nie piję alkoholu i mam kolekcję 3. par ładnych butów sportowych. Dla mnie jesteś zerem. Jakbym cię kopnął w dupę to byś się zesrał.
Hahah kolekcja 3 par butów sportowych mnie rozłożyła na łopatki. Zostań moją żoną!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów