📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ale pizda..... (nie obrażając pizd...)
pizdy nie da się obrazić powiesz ciota to tak jak by komplementem rzucić
sowiety... no kto by pomyślał!
Co ten job twaju mac próbował to ja nie wiem, nawet jeśli chciał na koło postawić (mocno średni pomysł patrząc na ilość miejsca) to nie tak się to robi tak ciężkim motocyklem jak Afryka, z lamki strzelić i jazda, ale to nowa Afryka więc pewnie automat to jedyna opcja wszystkie wspomagacze w kompie wyłączyć i próbować z gazu no ale to i miejsca na to potrzeba. Generalnie debil.
Laska z filmiku, Sarah, jebana jest przekozak.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ale pizda..... (nie obrażając pizd...)
Laska z filmiku, Sarah, jebana jest przekozak.
Zdarza się najlepszym.
Kiedyś jeździłem quadem szwagra i po 3 pifkach wsiadłem na motor ojcam. Romet 125- potwór
. Tak mi wcześniejszą Jazda quadem namieszała w motoryce zmiany biegów, iż nie okiełznałe. Potwora i wjebałem się a że 100 w łąkę zamin ogarnołem jak wysprzeglic dziada. Dodam iż jechałem z zawrotna prędkością 30 na godzinę. Piwko też zrobiło robote.
Kiedyś jeździłem quadem szwagra i po 3 pifkach wsiadłem na motor ojcam. Romet 125- potwór
. Tak mi wcześniejszą Jazda quadem namieszała w motoryce zmiany biegów, iż nie okiełznałe. Potwora i wjebałem się a że 100 w łąkę zamin ogarnołem jak wysprzeglic dziada. Dodam iż jechałem z zawrotna prędkością 30 na godzinę. Piwko też zrobiło robote.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów