📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo walka to jedyne rozwiązanie, przecież nie jesteśmy jaskiniowcami, mamy broń.
Ale młodemu namieszał we łbie.
Niby nauczka... niby wychowanie życiowe... niby thug life... ale jednak "weźmiemy broń/będziesz skakać po jego głowie/ja go znokautuje a Ty go będziesz bić..." itd i ten ciemny kolor skóry... no i niezapięte pasy....
Tyle pytań bez odpowiedzi...
Tyle pytań bez odpowiedzi...
@up odnośnie pasów to ta małpa ma więcej wolności niż my w tym jebanym kraju
dobry ojciec, dal mlodemu nauczke.
tak sie wlasnie uczy syna.
tak sie wlasnie uczy syna.
Nie wiem jak wy @up ale ja uważam że to jest ustawione, normalnie ludzie w stresowych sytuacjach nie mówią tak składnie.
Mała ciota, nie chciała kopać po głowie i skakać po ryjach! Na kogo on wyrośnie???
Super pozytywny filmik!
Dzieciak może i ciota, ale za to ma wspaniałego ojca, który dał mu nauczkę, a na koniec razem się jeszcze śmiali.
Bez krzyku, przemocy, a dzieciak sobie zapamięta raz na całe życie tę sytuację.
Wagon piwa dla tego Pana.
Dzieciak może i ciota, ale za to ma wspaniałego ojca, który dał mu nauczkę, a na koniec razem się jeszcze śmiali.
Bez krzyku, przemocy, a dzieciak sobie zapamięta raz na całe życie tę sytuację.
Wagon piwa dla tego Pana.
- cierpliwości
- inwencji
czyli rzeczy na których chroniczny brak cierpi większość prawaczków :d
Świetny dowód na to że bez przemocy i "wyrosłem na porządnego człowieka" klapsów. Ale to wymaga
- cierpliwości
- inwencji
czyli rzeczy na których chroniczny brak cierpi większość prawaczków :d
A myślałem że nagle da po chamulcach i gówniarz jebnie głową w schowek ale się zawiodłem
Wyjebać to w pizdu
Wyjebać to w pizdu
W usa nie trza pasów zapinać (bynajmniej w niektórych stanach) co daje cichą nadzieje na samoeliminacje jednostek społecznie nieakceptowalnych.
Grzegorz.C napisał/a:
Nie wiem jak wy @up ale ja uważam że to jest ustawione, normalnie ludzie w stresowych sytuacjach nie mówią tak składnie.
i jeszcze czarnuch ma ojca ! Zwykła propaganda...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów