18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
danke1111 2015-02-23, 23:55 3
Bo walka to jedyne rozwiązanie, przecież nie jesteśmy jaskiniowcami, mamy broń.
Zgłoś
hulk_hogan 2015-02-24, 1:26 2
Ale młodemu namieszał we łbie.
Zgłoś
DR_DRE 2015-02-24, 1:42 48
Niby nauczka... niby wychowanie życiowe... niby thug life... ale jednak "weźmiemy broń/będziesz skakać po jego głowie/ja go znokautuje a Ty go będziesz bić..." itd i ten ciemny kolor skóry... no i niezapięte pasy....

Tyle pytań bez odpowiedzi...
Zgłoś
AKEVITT 2015-02-24, 3:56 14
@up odnośnie pasów to ta małpa ma więcej wolności niż my w tym jebanym kraju
Zgłoś
NastyRascal 2015-02-24, 7:45 23
dobry ojciec, dal mlodemu nauczke.
tak sie wlasnie uczy syna.
Zgłoś
konop720 2015-02-24, 9:39 2
''bastard'' do syna hah
Zgłoś
G................C 2015-02-24, 10:04
Nie wiem jak wy @up ale ja uważam że to jest ustawione, normalnie ludzie w stresowych sytuacjach nie mówią tak składnie.
Zgłoś
fantastico 2015-02-24, 10:48 4
Mała ciota, nie chciała kopać po głowie i skakać po ryjach! Na kogo on wyrośnie???
Zgłoś
Dżezus_Chryptus 2015-02-24, 11:09 13
Super pozytywny filmik!
Dzieciak może i ciota, ale za to ma wspaniałego ojca, który dał mu nauczkę, a na koniec razem się jeszcze śmiali.
Bez krzyku, przemocy, a dzieciak sobie zapamięta raz na całe życie tę sytuację.
Wagon piwa dla tego Pana.

Panie? Gdzie ten pierdolony mercedes benz?
Zgłoś
G................C 2015-02-24, 11:31 1
@up
Świetny dowód na to że bez przemocy i "wyrosłem na porządnego człowieka" klapsów. Ale to wymaga
- cierpliwości
- inwencji
czyli rzeczy na których chroniczny brak cierpi większość prawaczków :d
Zgłoś
Motar696 2015-02-24, 12:01 2
A myślałem że nagle da po chamulcach i gówniarz jebnie głową w schowek ale się zawiodłem
Wyjebać to w pizdu
Zgłoś
adrianjegerpl 2015-02-24, 13:04 1
W usa nie trza pasów zapinać (bynajmniej w niektórych stanach) co daje cichą nadzieje na samoeliminacje jednostek społecznie nieakceptowalnych.
Zgłoś
r................0 2015-02-24, 15:22 1
Grzegorz.C napisał/a:

Nie wiem jak wy @up ale ja uważam że to jest ustawione, normalnie ludzie w stresowych sytuacjach nie mówią tak składnie.

i jeszcze czarnuch ma ojca ! Zwykła propaganda...
Zgłoś
Loaloa 2015-02-24, 16:53
Cytat:

no i niezapięte pasy....

Czyżby korwinista?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów