📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
matka po przewróceniu zamiast chwycić dziecko za kaptur i rzucić nim 2 metery dalej to próbowała rękami zatrzymać auto. kobiety kurwa
Dlatego warto dać kasę za kamerkę cofania, o ile matkę by się w lusterku zobaczyło, to dziecka już nie.
matka po przewróceniu zamiast chwycić dziecko za kaptur i rzucić nim 2 metery dalej to próbowała rękami zatrzymać auto. kobiety kurwa
Dlatego kobiety to kurwy a faceci to dopiero gatunek ludzi ciężko pracujący na te kurwy
Nie jestem waginosceptykiem tylko konsumentem dlatego mam prawo do krytyki. Ot co.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów