18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
HardY-HarD 2011-05-16, 14:04 3
tatuaże na nogach to był odważny zrobić, a do ognia jak panienka

"Ślimak winniczek nie ma kręgosłupa..."
Zgłoś
sliczne_cycusie 2011-05-16, 14:05 94
Przesłodkie gej-party
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2011-05-16, 15:03 4
Pewnie go tak stara budziła.
Zgłoś
krzak 2011-05-16, 16:59 8
I to ma być mężczyzna?
Skrzeczy jak baba, głosik jakby był przed mutacją.

I jak tam ładnie z kolegami pod pierzynką leży.
Zgłoś
n................5 2011-05-16, 17:18 8
krzak napisał/a:

I to ma być mężczyzna?
Skrzeczy jak baba, głosik jakby był przed mutacją.

I jak tam ładnie z kolegami pod pierzynką leży.

Widze ze kolega nie wie co to dystans do siebie. Jak bys mial troche oleju w glowie to bys wiedzial ze to wszystko robione jest dla beki zeby sie posmiac. No ale zawsze trzeba przykozaczyc i przyhejtowac, no ale niewiem widocznie prawdziwi mezczyzni tacy jak ty tak maja. Pozdro krzak
Zgłoś
krzak 2011-05-16, 18:35 5
nowaczek145 napisał/a:

Widze ze kolega nie wie co to dystans do siebie. Jak bys mial troche oleju w glowie to bys wiedzial ze to wszystko robione jest dla beki zeby sie posmiac. No ale zawsze trzeba przykozaczyc i przyhejtowac, no ale niewiem widocznie prawdziwi mezczyzni tacy jak ty tak maja. Pozdro krzak

Prawdziwi mężczyźni nie mają tak jak ja. Może dlatego, że jestem kobietą.
Serio to jest dla "beki" robione? Bo ja myślałam, że oni normalnie mają takie zwyczaje.
Zgłoś
c................s 2011-05-16, 19:11 1
Poznać głupiego, po śmiechu jego.
Zgłoś
koniu 2011-05-16, 20:33 2
spoko impra, każdy elegancko położył się spać w bluzie tudzież, kurwa, w dresiku.

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
n................5 2011-05-16, 23:18
krzak napisał/a:

Prawdziwi mężczyźni nie mają tak jak ja. Może dlatego, że jestem kobietą.
Serio to jest dla "beki" robione? Bo ja myślałam, że oni normalnie mają takie zwyczaje.

Coz, nie moja wina ze wybralas sobie nick rodzaju meskiego.
Ja ogladam to z 10 raz i dalej ryje ze smiechu:) wiec nie krytykuj tylko pokaz ze posiadasz jakis slad poczucia humoru i posmiej sie ze mna
Zgłoś
karoldeicide 2011-05-17, 2:26 19
to są te dziewice co na Osame czekały
Zgłoś
ojojoj 2011-05-17, 10:41
ach kolonie to jest to
Zgłoś
Jeadong 2011-05-19, 1:40 1
nowaczek145 napisał/a:

Ja ogladam to z 10 raz i dalej ryje ze smiechu:) wiec nie krytykuj tylko pokaz ze posiadasz jakis slad poczucia humoru i posmiej sie ze mna

Przyznaj się, że byłeś jednym z tych spod pierzynki, słodkie pedałki.

Jeśli uważasz, że ten cyrk jest śmieszny to wracaj do kolegów miziać się po łysinach. To nie miejsce dla Ciebie.
Nie miej mi za złe, że "przykozaczyłem" i "przyhejtowałem".
Zgłoś
typczan 2011-05-19, 2:10 5
Ja pierdolę... Wymarzona sytuacja, żeby pocisnąć typką w luźnych bluzach... Widać, że chłopaki na luzie , a nie kurwa sztywniaki jak wy. Pewnie szkolna wycieczka jakiegoś np. samochodowego technikum, ale nie kurwa... luźną bluzę mają, trzeba cisnąć, bo w oczy nigdy się nie udało...Pozdrawiam wszystkie pizdeczki z tego forum , dla których piskliwe dźwięki (słychać, że dla beki) wyznacznikiem. I wcale nie bawi mnie ten filmik, tylko chciałem skomentować waszą prostolinijność, myślenie typowych lamek. Tłuczcie dalej w klawiaturę, wylewajcie swoje żale, zaszyfrowane w wytykanie jakiegoś pedalstwa. Tematyka serwisu również wymarzona. Tutaj nerdy mogą się wyszumieć.

Zjedz to.
Zgłoś
pptomek 2011-05-19, 3:43 1
Nie no kurwa śmiech tego typa wygrywa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów