Skrzeczy jak baba, głosik jakby był przed mutacją.
I jak tam ładnie z kolegami pod pierzynką leży.
Widze ze kolega nie wie co to dystans do siebie. Jak bys mial troche oleju w glowie to bys wiedzial ze to wszystko robione jest dla beki zeby sie posmiac. No ale zawsze trzeba przykozaczyc i przyhejtowac, no ale niewiem widocznie prawdziwi mezczyzni tacy jak ty tak maja. Pozdro krzak
Widze ze kolega nie wie co to dystans do siebie. Jak bys mial troche oleju w glowie to bys wiedzial ze to wszystko robione jest dla beki zeby sie posmiac. No ale zawsze trzeba przykozaczyc i przyhejtowac, no ale niewiem widocznie prawdziwi mezczyzni tacy jak ty tak maja. Pozdro krzak
Prawdziwi mężczyźni nie mają tak jak ja. Może dlatego, że jestem kobietą.
Serio to jest dla "beki" robione? Bo ja myślałam, że oni normalnie mają takie zwyczaje.
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Prawdziwi mężczyźni nie mają tak jak ja. Może dlatego, że jestem kobietą.
Serio to jest dla "beki" robione? Bo ja myślałam, że oni normalnie mają takie zwyczaje.
Coz, nie moja wina ze wybralas sobie nick rodzaju meskiego.
Ja ogladam to z 10 raz i dalej ryje ze smiechu:) wiec nie krytykuj tylko pokaz ze posiadasz jakis slad poczucia humoru i posmiej sie ze mna
Ja ogladam to z 10 raz i dalej ryje ze smiechu:) wiec nie krytykuj tylko pokaz ze posiadasz jakis slad poczucia humoru i posmiej sie ze mna
Przyznaj się, że byłeś jednym z tych spod pierzynki, słodkie pedałki.
Jeśli uważasz, że ten cyrk jest śmieszny to wracaj do kolegów miziać się po łysinach. To nie miejsce dla Ciebie.
Nie miej mi za złe, że "przykozaczyłem" i "przyhejtowałem".