📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Przejmujący apel ojca
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qhash napisał/a:
jesteś głupi
i wszyscy tobie podobni
mogę tak napisać, bo to sadistic, nie?
Nie! a wiesz czemu? bo ja Ciebie w żaden sposób nie obrażam(no chyba że jesteś także rośliną)
a jak ci się nie podoba to co się dzieje na tym forum to wyp******** na wioche lub jakąś inną stronę gimbazy!
qhash napisał/a:
to potwierdza, że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie
To niech wypierdalają na JM, Kwejka czy Wioche bo nie po to kurwa jest tych portali tyle żeby wszystkie były takie same -_-
kubatorek napisał/a:
a jak ci się nie podoba to co się dzieje na tym forum to wyp******** na wioche lub jakąś inną stronę gimbazy!
nie moge tego dla ciebie zrobić koleżko
Qrcio napisał/a:
To niech wypierdalają na JM, Kwejka czy Wioche bo nie po to kurwa jest tych portali tyle żeby wszystkie były takie same -_-
jak trochę podrośniesz to zrozumiesz (miejmy nadzieje) relacje międzyludzkie
śmiać się możemy, i ja jak najbardziej, z pedała w rurkach, który bez kasku ląduje mordą na asfalcie na własne życzenie, a nie z ludzkiej tragedii
qhash napisał/a:
śmiać się możemy, i ja jak najbardziej, z pedała w rurkach, który bez kasku ląduje mordą na asfalcie na własne życzenie, a nie z ludzkiej tragedii
Dokładnie z tego możemy śmiać się na Kwejku czy Wiosze. To jest Sadistic. A właściwie był bo idea tego portalu już chyba dawno zdechła a jedyną różnicą jest to czy wystawiasz za materiał piwa, okejki, lajki czy chuj wie co jeszcze.
qhash napisał/a:
jak trochę podrośniesz to zrozumiesz (miejmy nadzieje) relacje międzyludzkie
Już nie raz w życiu natrafiłem na ludzi, którzy byli święcie przekonani że różnica wieku zawsze idzie w parze z różnicą w życiowych doświadczeniach. Niestety chuja prawda kolego.
qhash napisał/a:
to potwierdza, że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie
Raczej zlicza ludzi, którzy nie powinni tu wchodzić, bo mają za słabe nerwy.
Zmieniamy logo, kasujemy harda i tworzymy dział z łańcuszkami, przepełnionymi emocjami historiami, telenowelami i zbiorczy na numery kont ludzi, którym trzeba pomóc, bo ich skrzywdził los.
PS. Zajebiście Was strollowali, napięliście się jak gacie na Grycance
Jakby to byl filmik dotyczacy jakiegos psa to byloby 2x wiecej żalów od ''troskliwych'' ludzi. Czlowiek ma duszę, a zwierze nie... Na religii bylo
A tu taj Dżona przypomina nam o Obozu Zagłady dla psów . Dżoana jest typowym stereotypem ''wrazliwych'' ktorzy szukaja szczescia na sadolu... Skręcie w lewo pedały
Co do filmiku z tematu to daje dużo więcej do bani niż spoty reklamowe. To powinni puścic na antenie. Co jak co, ale po alkoholu jest wiekszy hardkor jezdzic
A tu taj Dżona przypomina nam o Obozu Zagłady dla psów . Dżoana jest typowym stereotypem ''wrazliwych'' ktorzy szukaja szczescia na sadolu... Skręcie w lewo pedały
Co do filmiku z tematu to daje dużo więcej do bani niż spoty reklamowe. To powinni puścic na antenie. Co jak co, ale po alkoholu jest wiekszy hardkor jezdzic
Ja nie wiem co Wy chcecie od grzybka, przecież ona się już do niczego innego nie przyda.
Są zboczeńcy co lubią trupy, dzieci to znajdą się i tacy. Tatuś jeszcze może zarobić na tym.
A teraz mnie hejtujcie
Są zboczeńcy co lubią trupy, dzieci to znajdą się i tacy. Tatuś jeszcze może zarobić na tym.
A teraz mnie hejtujcie
mi zmarł ojciec na zawał przez alkohol .... boli do dziś ....
Każdy idiota który jeździ po pijaku powinien wiedzieć jakie są konsekwencje. Mój znajomy właśnie odsiaduje wyrok za jazdę po pijaku, zabił wtedy chłopaka który jechał z nim w samochodzie. I szczerze ? Dobrze, że siedzi, jak go lubię tak za głupotę się płaci.
Inna sprawa, że to sadol i dzieci powinny wyperdalać na jakieś gówniane stronki jeśli szukają współczucia, miłości i tego typu rzeczy. Na sadolu jest przemoc, brak współczucia, skrajna nietolerancja i rasizm. Dla was gimbazo też więc wypierdalaj w podskokach.
Inna sprawa, że to sadol i dzieci powinny wyperdalać na jakieś gówniane stronki jeśli szukają współczucia, miłości i tego typu rzeczy. Na sadolu jest przemoc, brak współczucia, skrajna nietolerancja i rasizm. Dla was gimbazo też więc wypierdalaj w podskokach.
grzybek507 napisał/a:
Normalnie wygląda laska.. Ruchałbym
Nie dziwię się. Pewnie wszystko inne, co jest w stanie, spierdala ci na drzewo. Zostaje ci posuwać to, co się nie obroni.
grzybek507 napisał/a:
Zero współczucia, zero litości!!!
Jaki jesteś dominujący! Chyba lubisz być na górze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów