jesteś głupi
i wszyscy tobie podobni
mogę tak napisać, bo to sadistic, nie?
Nie! a wiesz czemu? bo ja Ciebie w żaden sposób nie obrażam(no chyba że jesteś także rośliną)
a jak ci się nie podoba to co się dzieje na tym forum to wyp******** na wioche lub jakąś inną stronę gimbazy!
to potwierdza, że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie
To niech wypierdalają na JM, Kwejka czy Wioche bo nie po to kurwa jest tych portali tyle żeby wszystkie były takie same -_-
a jak ci się nie podoba to co się dzieje na tym forum to wyp******** na wioche lub jakąś inną stronę gimbazy!
nie moge tego dla ciebie zrobić koleżko
To niech wypierdalają na JM, Kwejka czy Wioche bo nie po to kurwa jest tych portali tyle żeby wszystkie były takie same -_-
jak trochę podrośniesz to zrozumiesz (miejmy nadzieje) relacje międzyludzkie
śmiać się możemy, i ja jak najbardziej, z pedała w rurkach, który bez kasku ląduje mordą na asfalcie na własne życzenie, a nie z ludzkiej tragedii
śmiać się możemy, i ja jak najbardziej, z pedała w rurkach, który bez kasku ląduje mordą na asfalcie na własne życzenie, a nie z ludzkiej tragedii
Dokładnie z tego możemy śmiać się na Kwejku czy Wiosze. To jest Sadistic. A właściwie był bo idea tego portalu już chyba dawno zdechła a jedyną różnicą jest to czy wystawiasz za materiał piwa, okejki, lajki czy chuj wie co jeszcze.
jak trochę podrośniesz to zrozumiesz (miejmy nadzieje) relacje międzyludzkie
Już nie raz w życiu natrafiłem na ludzi, którzy byli święcie przekonani że różnica wieku zawsze idzie w parze z różnicą w życiowych doświadczeniach. Niestety chuja prawda kolego.
to potwierdza, że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie
Raczej zlicza ludzi, którzy nie powinni tu wchodzić, bo mają za słabe nerwy.
Zmieniamy logo, kasujemy harda i tworzymy dział z łańcuszkami, przepełnionymi emocjami historiami, telenowelami i zbiorczy na numery kont ludzi, którym trzeba pomóc, bo ich skrzywdził los.
PS. Zajebiście Was strollowali, napięliście się jak gacie na Grycance
Są zboczeńcy co lubią trupy, dzieci to znajdą się i tacy. Tatuś jeszcze może zarobić na tym.
A teraz mnie hejtujcie
Let's rock'n'rollInna sprawa, że to sadol i dzieci powinny wyperdalać na jakieś gówniane stronki jeśli szukają współczucia, miłości i tego typu rzeczy. Na sadolu jest przemoc, brak współczucia, skrajna nietolerancja i rasizm. Dla was gimbazo też więc wypierdalaj w podskokach.
Jaki jesteś dominujący! Chyba lubisz być na górze.