18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kubatorek 2012-12-10, 23:49 2
qhash napisał/a:

jesteś głupi
i wszyscy tobie podobni

mogę tak napisać, bo to sadistic, nie?

Nie! a wiesz czemu? bo ja Ciebie w żaden sposób nie obrażam(no chyba że jesteś także rośliną)
a jak ci się nie podoba to co się dzieje na tym forum to wyp******** na wioche lub jakąś inną stronę gimbazy!
Zgłoś
Qrcio 2012-12-10, 23:51 2
qhash napisał/a:

to potwierdza, że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie

To niech wypierdalają na JM, Kwejka czy Wioche bo nie po to kurwa jest tych portali tyle żeby wszystkie były takie same -_-
Zgłoś
qhash 2012-12-11, 0:00 2
kubatorek napisał/a:

a jak ci się nie podoba to co się dzieje na tym forum to wyp******** na wioche lub jakąś inną stronę gimbazy!

nie moge tego dla ciebie zrobić koleżko

Qrcio napisał/a:

To niech wypierdalają na JM, Kwejka czy Wioche bo nie po to kurwa jest tych portali tyle żeby wszystkie były takie same -_-

jak trochę podrośniesz to zrozumiesz (miejmy nadzieje) relacje międzyludzkie

śmiać się możemy, i ja jak najbardziej, z pedała w rurkach, który bez kasku ląduje mordą na asfalcie na własne życzenie, a nie z ludzkiej tragedii
Zgłoś
Buuurn 2012-12-11, 0:08
grzybek507 napisał/a:

Normalnie wygląda laska.. Ruchałbym

bo nie ruch*sz
Zgłoś
Qrcio 2012-12-11, 0:09 1
qhash napisał/a:

śmiać się możemy, i ja jak najbardziej, z pedała w rurkach, który bez kasku ląduje mordą na asfalcie na własne życzenie, a nie z ludzkiej tragedii

Dokładnie z tego możemy śmiać się na Kwejku czy Wiosze. To jest Sadistic. A właściwie był bo idea tego portalu już chyba dawno zdechła a jedyną różnicą jest to czy wystawiasz za materiał piwa, okejki, lajki czy chuj wie co jeszcze.

qhash napisał/a:

jak trochę podrośniesz to zrozumiesz (miejmy nadzieje) relacje międzyludzkie

Już nie raz w życiu natrafiłem na ludzi, którzy byli święcie przekonani że różnica wieku zawsze idzie w parze z różnicą w życiowych doświadczeniach. Niestety chuja prawda kolego.
Zgłoś
Sorg 2012-12-11, 0:20 2
qhash napisał/a:

to potwierdza, że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie

Raczej zlicza ludzi, którzy nie powinni tu wchodzić, bo mają za słabe nerwy.

Zmieniamy logo, kasujemy harda i tworzymy dział z łańcuszkami, przepełnionymi emocjami historiami, telenowelami i zbiorczy na numery kont ludzi, którym trzeba pomóc, bo ich skrzywdził los.

PS. Zajebiście Was strollowali, napięliście się jak gacie na Grycance

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
GrzesiekCzH 2012-12-11, 0:41
Jakby to byl filmik dotyczacy jakiegos psa to byloby 2x wiecej żalów od ''troskliwych'' ludzi. Czlowiek ma duszę, a zwierze nie... Na religii bylo

A tu taj Dżona przypomina nam o Obozu Zagłady dla psów . Dżoana jest typowym stereotypem ''wrazliwych'' ktorzy szukaja szczescia na sadolu... Skręcie w lewo pedały

Co do filmiku z tematu to daje dużo więcej do bani niż spoty reklamowe. To powinni puścic na antenie. Co jak co, ale po alkoholu jest wiekszy hardkor jezdzic
Zgłoś
DisHonoreD 2012-12-11, 1:06 1
rawpanic napisał/a:

Obrazek

Zgłoś
Brind'amour 2012-12-11, 1:36 1
Ja nie wiem co Wy chcecie od grzybka, przecież ona się już do niczego innego nie przyda.
Są zboczeńcy co lubią trupy, dzieci to znajdą się i tacy. Tatuś jeszcze może zarobić na tym.

A teraz mnie hejtujcie
Zgłoś
timmy77 2012-12-11, 2:08
Co to kurwa, wspułczujmy.pl czy sadistic.pl

Let's rock'n'roll
Zgłoś
o................9 2012-12-11, 2:39
mi zmarł ojciec na zawał przez alkohol .... boli do dziś ....
Zgłoś
SkoQ 2012-12-11, 8:22 1
Każdy idiota który jeździ po pijaku powinien wiedzieć jakie są konsekwencje. Mój znajomy właśnie odsiaduje wyrok za jazdę po pijaku, zabił wtedy chłopaka który jechał z nim w samochodzie. I szczerze ? Dobrze, że siedzi, jak go lubię tak za głupotę się płaci.

Inna sprawa, że to sadol i dzieci powinny wyperdalać na jakieś gówniane stronki jeśli szukają współczucia, miłości i tego typu rzeczy. Na sadolu jest przemoc, brak współczucia, skrajna nietolerancja i rasizm. Dla was gimbazo też więc wypierdalaj w podskokach.

Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
Zgłoś
szopenus 2012-12-11, 8:31
grzybek507 napisał/a:

Normalnie wygląda laska.. Ruchałbym

Nie dziwię się. Pewnie wszystko inne, co jest w stanie, spierdala ci na drzewo. Zostaje ci posuwać to, co się nie obroni.
Zgłoś
hogg 2012-12-11, 9:54
grzybek507 napisał/a:

Zero współczucia, zero litości!!!

Jaki jesteś dominujący! Chyba lubisz być na górze.

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
marna 2012-12-11, 10:21 1
zamykam temat. zbyt wiele osób niepełnoletnich w sposób mało kulturalny się tu wypowiada

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów