Przejmujący apel ojca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Normalnie wygląda laska.. Ruchałbym
Nas nie ale tego debila, grzybek507, na bank tak. Zawsze mnie zastanawia co taki kretyn sobie myśli po takim wpisie? O ile myśli, jeśli ma jakieś szczątkowe resztki mózgu.
Zero współczucia, zero litości!!!
ja po 3 piwach gram w nfs, i jakąś nikogo jeszcze nie zabiłem
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
PS. Nie licząc Wojciecha C., Jarosława K. i Janusza K.-M. Oni są mądrzy inaczej.
PS. Nie licząc Wojciecha C., Jarosława K. i Janusza K.-M. Oni są mądrzy inaczej.
grzybek507 napisał/a:
Normalnie wygląda laska.. Ruchałbym
:/ zeby cie zgwałciło stado murzynów
Jak ja po 5 piwach gram w GTA to też dużo ludzi cierpi
@up trzeba naprawdę się z własnym kutasem na łby pozamieniać ,żeby napisać taki bezmyślny komentarz jak Ty grzybek. Jestem ciekawy co Ty byś zrobił na miejscu tego ojca, postawiony w tak trudnej sytuacji . Rozumiem ,że jest to portal rozrywkowy itd ale czasem rób użytek z tego co masz w głowie bo jestem ciekawy jakby np ktoś skrzywdził Ci bliską osobę to co byś zrobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów