18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
CahirAepMawr 2012-12-10, 18:01 27
Koniec Świata napisał/a:

Za mądrego człowieka zawsze piwo.

PS. Nie licząc Wojciecha C., Jarosława K. i Janusza K.-M. Oni są mądrzy inaczej.

O chuj ci chodzi z Cejrowskim?
Zgłoś
CrazyEdek 2012-12-10, 18:04 1
Kryminał z tego gościa, i jeszcze coś pierdoli

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
S................x 2012-12-10, 18:06 43
Koniec Świata napisał/a:

Za mądrego człowieka zawsze piwo.

PS. Nie licząc Wojciecha C., Jarosława K. i Janusza K.-M. Oni są mądrzy inaczej.

Musisz być naprawdę sfrustrowanym imbecylem, skoro nawet w takim temacie potrafisz przywołać ludzi, nie mających ze sprawą nic wspólnego i forować swoje idiotyczne opinie, wynikające z braków w logicznym rozumowaniu
Zgłoś
Loaloa 2012-12-10, 18:06 5
Szczerze? Powinien jak najszybciej roślinkę odłączyć od pożywki i respiratora, bo go do reszty zrujnuje finansowo ( o ile 6 baniek $ w pley już taką ruiną nie jest).
Zgłoś
Łosiek 2012-12-10, 18:10 8
@UP

A więc pytanie, czy gdyby twoja żona/kobieta/dziewczyna była w takim stanie. Odłączyłbyś ją i wziąłbyś za odłączenie pełną odpowiedzialność?

Czy dla ciebie liczą się bardziej pieniądze?
Zgłoś
alhazar 2012-12-10, 18:11 7
@Loaloa

Jestem ciekawy czy ty odłączyłbyś swoje dziecko lub rodzica... Może z punktu ekonomii bądź też medycyny jest to najkorzystniejsze wyjście, ale ludzkich uczuć nie oszukasz.
Zgłoś
GenerousVitttake 2012-12-10, 18:11 54
I dlatego jestem w 100% za eutanazją. Za nic nie chciałbym być taką rośliną i po prostu wegetować.
Zgłoś
Ciatlen Venitius 2012-12-10, 18:14 55

5secondfilms maja cos na kazda okazje
Zgłoś
K................a 2012-12-10, 18:17
Slonx napisał/a:

Musisz być naprawdę sfrustrowanym imbecylem, skoro nawet w takim temacie potrafisz przywołać ludzi, nie mających ze sprawą nic wspólnego i forować swoje idiotyczne opinie, wynikające z braków w logicznym rozumowaniu

To było tylko tak prewencyjnie, żeby było wiadomo co uważam za mądrość, a co nie. Nie stresuj się tak.
Zgłoś
Salceson 2012-12-10, 18:17 13

ja tam wolę wierzyć naukowcom
Zgłoś
grzybek507 2012-12-10, 18:19 8
Dexter2012 napisał/a:

@up trzeba naprawdę się z własnym kutasem na łby pozamieniać ,żeby napisać taki bezmyślny komentarz jak Ty grzybek. Jestem ciekawy co Ty byś zrobił na miejscu tego ojca, postawiony w tak trudnej sytuacji . Rozumiem ,że jest to portal rozrywkowy itd ale czasem rób użytek z tego co masz w głowie bo jestem ciekawy jakby np ktoś skrzywdził Ci bliską osobę to co byś zrobił.

Jestem rudy nic gorszego nie może mi się przytrafić.

Co bym zrobił? Na pewno nie trzymał bym jej przy życiu choć nie wiem jak bardzo bym ją kochał. Jak sam mówi masę pieniędzy idzie na to żeby żyła jak żyje. A wiesz ile mógłbyś uratować osób za tę pieniądze przeznaczone na nią? W chuj
Z niej pożytku już nie będzie.
Wiem wiem mam chore myślenie ale jest to moje zdanie i nie możesz mi nic zrobić. Buziaki :**
Zgłoś
KanapkaZMP 2012-12-10, 18:30 17
Strona o czarnym humorze a gimby oczywiscie musza spinac dupsko za wpisy penera i grzybka
Pomyliliscie sadistica z kwejkiem.
Zgłoś
riczardson 2012-12-10, 18:35 2
grzybek507 napisał/a:

Jestem rudy nic gorszego nie może mi się przytrafić.

Co bym zrobił? Na pewno nie trzymał bym jej przy życiu choć nie wiem jak bardzo bym ją kochał. Jak sam mówi masę pieniędzy idzie na to żeby żyła jak żyje. A wiesz ile mógłbyś uratować osób za tę pieniądze przeznaczone na nią? W chuj
Z niej pożytku już nie będzie.
Wiem wiem mam chore myślenie ale jest to moje zdanie i nie możesz mi nic zrobić. Buziaki :**

Już powinieneś zamilczeć bo zdanie na temat już wypowiedziałeś.

KanapkaZMartwymPłodem napisał/a:

Strona o czarnym humorze a gimby oczywiscie musza spinac dupsko za wpisy penera i grzybka
Pomyliliscie sadistica z kwejkiem.

gimba to twoj ojciec
Zgłoś
baki1510 2012-12-10, 18:35 1
co do grzybka. Ładnie masz pojechane w garze. ciekawe czy to samo byś napisał gdyby to spotkało twoja rodzinę. szacón dla ojca, bo nie każdego stać na taki apel.

patrz komu ufasz
Zgłoś
hycel 2012-12-10, 18:37 2
A jakby potrącił ją trzeźwy? To mówiłby, żeby wcale nie jeździć?
Albo jakby potrącił ją murzyn? To żeby nie wydawać prawka murzynom?

Jeśli wiecie co mam na myśli...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów