18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
KanapkaZMP 2012-12-10, 18:39 2
Jasieq napisał/a:

gimba to twoj ojciec

Piwa otrzymane 2220
Piwa rozdane 58

Nie bede dyskotwal z kims z zydowskiej rodziny.
Zgłoś
riczardson 2012-12-10, 18:43 3
KanapkaZMartwymPłodem napisał/a:

Piwa otrzymane 2220
Piwa rozdane 58

Nie bede dyskotwal z kims z zydowskiej rodziny.

Ale pojechałeś żartem
Zgłoś
KanapkaZMP 2012-12-10, 18:49 4
Jasieq napisał/a:

Ale pojechałeś żartem

Natomiast ty zablysnales wysublimowanym poczuciem humoru

Jasieq napisał/a:

gimba to twoj ojciec

Zgłoś
riczardson 2012-12-10, 19:02 1
A dziękuję, dziękuję
Zgłoś
nanab 2012-12-10, 19:11 1
Trzeba być pojebanym żeby pić prowadząc. Ja zawsze piję przed.

Ciekawe co by wymyślił ten ojciec gdyby przejechał ja trzeźwy. Szukałby powodu w kolorze koszulki albo rozmiarze felg czy namawiałby w tym filmiku do nie prowadzenia na trzeźwo?
Zgłoś
kopnijkota 2012-12-10, 19:19 1
ide sie najebać
Zgłoś
Archeolog 2012-12-10, 20:01 15
qhash napisał/a:

@~Pener @grzybek507
czy was do reszty pojebało?

Zgłoś
Skurwysyn z natury 2012-12-10, 20:04
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
korinogaro 2012-12-10, 20:26 2
Cóż, jak na studiach kilka lat temu powiedziałem, że za jazdę pod wpływem alkoholu i dragów (oprócz maryśki) i spowodowanie wypadku powinna być kwalifikacja: próba popełnienia morderstwa. To mnie babka od PK nazwała faszystą...
Zgłoś
makabrax 2012-12-10, 20:27 5
ja pierdole, wszystkie cwele którzy się czują wielce urażeni komentarzami, spierdalać z powrotem na pudelka albo oglądać 5-10-15...

co do odłączania od aparatury i uczuć... no kurwa ale mi fajnie przychodzić do szpitala przez x lat i patrzeć na warzywo, i jeden chuj czy to by był członek mojej rodziny czy chuj wie kto, jeżeli nie ma szans na poprawę stanu zdrowia to po jakiego ciula?
to samo z rodzicami którzy utrzymują dzieci które mają jakieś pojebane choroby, a żyją tylko dlatego że 24/7 ktoś przy nich siedzi... często nawet nie wiadomo czy taka osoba nie cierpi jak by ją ktoś non stop po kroczu kopał... no ale, rodzice pójdą do piachu, a dziecko zaraz za nimi... to jest kurwa egoizm...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
soulkai 2012-12-10, 20:28 2
Co wy pierdolicie o tym, co by zrobił gdyby potrącił ją murzyn z bluzą adibasa, a nie gosc pod wplywem %... czy to kurwa nie oczywiste, że alkochol zwieksza prawdopodobienstwo wypadku o w chuj i jeszcze wiecej razy?
Zgłoś
makabrax 2012-12-10, 20:31 1
@soulkai
o w chuj i więcej razy niż prowadzenie pod wpływem zwiększa prawdopodobieństwo wypadku jazda będąc w chuj zmęczonym, bez snu przez 24h i dłuzej, a takich kierowców jest znacznie więcej, szczególnie TIRów, i tych nikt w żaden sposób nie ściga bo nie ma takiej możliwości, a dodatkowo nawet się o tym nic nie mówi w mediach itp...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
soulkai 2012-12-10, 20:38 3
@makabrax
co nie zmienia faktu, że ludzie powinni myśleć i tak samo jazda po % jak i 24 godzinna jazda są dowodem głupoty, bo naprawdę trzeba być głupim, żeby nie pomyśleć o konsekwencjach. Tak wiem pierdole głupoty, gaz do dechy i najlepiej po murzynach
Zgłoś
Loaloa 2012-12-10, 20:44 9
Cytat:

A więc pytanie, czy gdyby twoja żona/kobieta/dziewczyna była w takim stanie. Odłączyłbyś ją i wziąłbyś za odłączenie pełną odpowiedzialność?

Cytat:

Jestem ciekawy czy ty odłączyłbyś swoje dziecko lub rodzica... Może z punktu ekonomii bądź też medycyny jest to najkorzystniejsze wyjście, ale ludzkich uczuć nie oszukasz.

Oczywiście mogę tylko zgadywać w jakim stanie jest córka tego gościa, zakładam, że nastąpiła śmierć pnia mózgu. Zgodnie z dzisiejszym stanem wiedzy medycznej jest to proces nieodwracalny. Funkcje takie jak trawienie i oddychanie wewnątrzkomórkowe nadal zachodzą, gdyż nie są sterowane przez ośrodkowy układ nerwowy. Może to dawać złudzenie "życia", niemniej z medycznego punktu widzenia to tylko ciało bez świadomości i bez szans na powrót tej świadomości. Tak, po upewnieniu się, że doszło do śmierci mózgowej odłączyłbym każdego, w szczególności członka swojej rodziny, właśnie ze względu na moje uczucia do osoby, którą to ciało kiedyś dla mnie było.

Nie oszukasz ludzkich uczuć, ale również nie oszukasz natury. Każdy z nas traci w swoim życiu bliskich - dziadków, rodziców, rodzeństwo, partnera, przyjaciela, dziecko. To naturalna kolej rzeczy i zaklinanie rzeczywistości poprzez utrzymywanie przez lata przy "życiu" roślinki tej rzeczywistości nie odczaruje, a ból po zakopaniu w ziemi martwego ciała nie będzie mniejszy.

Cytat:

Czy dla ciebie liczą się bardziej pieniądze?

To źle postawione pytanie. Mogłabyś mi je zadać w przypadku niezmiernie kosztownej operacji, która dawałaby realne szanse na powrót do zdrowia mojego dziecka. Wtedy miałbym dylemat - zapożyczyć się i wyleczyćswoje dziecko, czy pozostawić je w stanie choroby/niepełnosprawności. W powyższym przypadku żadne pieniądze nie przywrócą córki tego gościa nie tylko do zdrowia, ale też do stanu człowieka (cały czas zakładam, że nastąpiła śmierć mózgu). To nie skurwysyństwo i brak uczuć, ale pragmatyzm i porzucenie myślenia magiczno - życzeniowego skłoniłoby mnie do podjęcia decyzji o zaprzestaniu podlewania roślinki, która kiedyś była moim ukochanym dzieckiem.
Zgłoś
maxvolumePL 2012-12-10, 20:47 1
Pener napisał/a:

bo się rozlewa

Zluzyjcie do chuja, a jak komuś nie starczy... zapraszam na OS do Tarnowa. specjalnie z dedykacją wtedy dopiero się czuje auto Pampersy we własnym zakresie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów