18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kaprys 2012-12-10, 20:52 11
Śliska sprawa. Z jednej strony, wiadomo, stary ma 'z deka' przejebane, nie dziwię mu się. Z drugiej strony natomiast, to jest portal dla sadystów. Ludzi oddzielających emocje w internecie, od życia prywatnego. Taka jest idea tego portalu, tak mi się wydaje. Przybijanie odnośników do rodziny mija się z celem, bo chodzi o to, by takie myśli i odczucia całkowicie odseparować. Ten materiał nie jest nawet na hardzie. Więc wszystkim jak to się mówi 'spinającym poślady' zalecam omijać dział hard. Omijać tematy takie jak ten scrollować dalej. A nawet skasować konto. Btw, kompilacje faili oglądacie z sadystyczną radością? Ktoś się rozbił, ktoś coś tam... A z takich wypadków też powstają roślinki, tylko nie zdajecie z tego sprawy i oglądacie następne. Ogarnęli?
Zgłoś
blendziooh 2012-12-10, 21:07 2
To jest sadistic. Forum jak kurwa każde inne. Wmawiajcie sobie debile wyjątkowość, bo możecie pokazać przed innymi użytkownikami jakimi to jesteście człowiekami skurwielami, odważnymi w chuj, a w nocy boicie się do piwnicy wejść.
Temat poważny, o ile to nie jest wyreżyserowane pod publikę, to naprawdę gość ma przejebane. Równie dobrze może to być jakaś kampania rządowa, a koleś jest lekarzem przebranym w podkoszulek i stoi obok swojej pacjentki. W internecie wszystko może być fejkiem.

A koleś z pierwszych komentarzy, który pisze o cejrowskim, mikke i kimś jeszcze jest kompletnym imbecylem, nie dość, że jest za głupi, aby zrozumieć prawicowe poglądy ludzi mądrzejszych od siebie, to jeszcze wpierdala głupie odniesienia do osób, które ni chuja nie pasują do tematu.
Zgłoś
Budyn3218 2012-12-10, 21:11 1
Wiem, że to jest Sadistic, tu nie ma litości, ale naprawdę proszę was o trochę współczucia dla tego ojca, i tej kobiety.. Nie wiem, czy wy chcielibyście, żeby jakiś pijany kierowca was potrącił.. Tym, którzy nie mieli współczucia do tych osób, życzę dokładnie tego co im się przydarzyło..

Hehe )
Zgłoś
Sorg 2012-12-10, 21:17 4
Kurwa bando ograniczonych... Przeczytajcie co jest pod logiem sadola napisane. CZARNY HUMOR, nie sądzę, aby oni w głębi duszy uważali tak jak napisali. Poza tym najwyraźniej Wasze empatyczne serduszka są tu w mniejszości, dostali tych browarów trochę za swoje komentarze. A nawet jeżeli tak uważają to są popaprańcami i trafili na właściwy portal.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
_PAWEŁ_ 2012-12-10, 21:27 1
Ehh czytając co poniektóre komentarze to nie wypadada nic innego jak tylko siąść i płakać ...
ZERO poszanowania życia ludzkiego , ZERO szacunku dla innej osoby . Nie wiem czemu ale ostatnio bycie skończonym skurwielem jest na topie .... A dla tych co mówią o odłączeniu od respiratora itp ... porównujecie życie ludzkie do psa którego można uśpić kiedy się go nie potrzebuje . I właśnie tacy ludzie (bez uczuć,skurwiele) mają być przyszłością naszego narodu ...

Co do filmu gościu robi coś dla przestrogi ale jak widać hołota tego nie zrozumie ...
Zgłoś
MarsElite 2012-12-10, 21:33 3
To nie jest portal typu " pomóż a zostanie sowicie nagrodzony " więc komenty takie jak " ruchał bym " są jak najbardziej na miejscu . Przypominam o tym że to jest SADOL!!!! a nie kurwa święto jebliwy poradnik jak być człowiekiem ! cokolwiek to znaczy. Się nie podoba to się nie komentuje aczkolwiek wiem co to wolność słowa . Gość ma racje ale takim chujowym apelem nic nie zmieni tyle że trafia się parę interesujących wpisów . Komenty typu " co by było gdybyś ty tak miał albo Ciebie by to spotkało " więc kurwa już mówię !!! Po pijaku straciłem brata ( spalił się w POLONEZIE ) na moich oczach jakoś kurwa żyje dalej i czuje się dobrze aczkolwiek tęsknie za bratem jak i za sąsiadem... Takie życie i nikt kurwa tego nie zmieni czy też pijesz czy tez nie życie toczy się swoim torem . JESTEŚMY roztańczonym gównem tego ŚWIATA ( że sobie zacytuje ) Szkoda dupy bo mogła swoją miednicą dużo zdziałać .

Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował
Zgłoś
T0B1 2012-12-10, 21:36 2
Widzę, że wielu nie umie rozróżnić znieczulicy społecznej (najgorszego ohydztwa w społeczeństwie jakie może być) od sadyzmu.

@topic
Jak dla mnie za zrobienie komuś krzywdy jazdą po alko powinna być taka sama kara, jak gdybym napadł tą osobę (na trzeźwo rzecz jasna) z bronią w ręku. Efekt jest bardzo podobny (dla ofiary nie ma to przecież i tak znaczenia czy została potrącona czy np. pchnięta nożem) a przestępcy nie ma co usprawiedliwiać, że zrobił to niechcący czy coś takiego. Zrobił to świadomie, wiedział jakie są konsekwencje, niech teraz i on pocierpi.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
fistu123 2012-12-10, 21:36 1
grzybek507 napisał/a:

Jestem rudy nic gorszego nie może mi się przytrafić.

To się zgol
Zgłoś
TheWatcher 2012-12-10, 21:39 2
Chyba sie wam portale POJEBAŁY.
Zgłoś
riodoro1 2012-12-10, 21:41 3
Te wszystkie ciotowate komentarze to taki żart, taka moda tu teraz czy jak ?

Zgłoś
maxvolumePL 2012-12-10, 21:43 1
Miałem się rozpisać ale po prostu mam banię i bedzie krótko i treściwie... Każdy powinien wiedzieć gdzie jest granica
Zgłoś
PiszczeKkK 2012-12-10, 21:48 1
Fake w chuj! Już odkryłem co i jak. Typiara bije rekord!

"100000 hours trip with om Nom Nom Nom Nom"

Nie wiem jak tego nie widzicie...
Zgłoś
R................s 2012-12-10, 21:53 1
dla mnie sprawa jest prosta... znajdziesz najebusa za kierownicą, wyciągnąć na pobocze i kula w łeb.
Zgłoś
radziuxd 2012-12-10, 21:57 1
Kurwa hipokryci, a jakby był tu filmik z tego wypadku (dokładnie nagrany moment potrącenia) to co? To byście go zajebali od góry do dołu piwami.

Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.
Zgłoś
razorek18 2012-12-10, 22:15 2
Popierdoleni ludzie, pokurwiony portal.
Approved!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów