📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Telewizor Ci zajebali? przecież ta reklama leciała z 1-2 lata temu i puszczali to w kółko Macieja do usranej śmierci.
Mar0 napisał/a:
Telewizor Ci zajebali? przecież ta reklama leciała z 1-2 lata temu i puszczali to w kółko Macieja do usranej śmierci.
Zapomniałem już kiedy oglądałem ten ogłupiacz reklamę znalazłem na ruskiej stronie,w tagach nie było to ją wstawiłem, pozdro
no to pozdro
Nie wiem czy wiesz ale reklamy mają na celu znudzenie oglądającego a nie zainteresowanie
Jak takie babcie zgodziły się na rozbieranego pokera, to i wyruchać się dadzą... Ja bym je wypukał
Skora2 napisał/a:
ale bez przesady babeczki calkiem dają rade spragniony by nie pogardzil...
Ykhm ...
Jedras992 napisał/a:
Jak takie babcie zgodziły się na rozbieranego pokera, to i wyruchać się dadzą... Ja bym je wypukał
Rozjebałeś mi system
Hipsterzy w tej reklamie byli hipsterami zanim byli hipsterami.
I czemu do chuja w ruskiej reklamie leci polska piosenka ?
I czemu do chuja w ruskiej reklamie leci polska piosenka ?
Cytat:
1-2 lata temu i puszczali to w kółko Macieja do usranej śmierci.
w kółko Macieja puszczają od 1997 roku
Mar0 napisał/a:
Ja to widzę pierwszy raz, całe szczęście w sumie, bo nie mając telewizji nie ogłupiam się patrząc w szkiełko "w kółko Macieja do usranej śmierci"
Mar0 - zaufaj mi , TV to gówno. więc mu się nie dziwie jak nie oglądał jej w TV
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów