Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Halman napisał/a:
dobrze się skończyło...
Nie dla nożownika...
Dobrze, że go nie zastrzelili, teraz będą mogli wykonać karę śmierci
od tych chinskich bajek to juz im sie w glowach pop🤬lilo, nie wystarczyly im 2 atomowki - trzeba jebnąć trzecią najlepiej na Bangkok
JaTylkonaChwile napisał/a:
od tych chinskich bajek to juz im sie w glowach pop🤬lilo, nie wystarczyly im 2 atomowki - trzeba jebnąć trzecią najlepiej na Bangkok
Atomówki spadły na Japonię, debilu.
Dlatego wolę filmy NYPD bo tam w 30 sek się wszystko rozwija cała akcja:
Stop rezisting!!! Stop rezisting!!! Put your hands on the ground!!! Shots fired!!! Shots fired!!!! Suspect down!!!
Stop rezisting!!! Stop rezisting!!! Put your hands on the ground!!! Shots fired!!! Shots fired!!!! Suspect down!!!

Się dopadli jak muslimy na młodą kózke tak wsie na raz same chlopy jedna dziura oj

JaTylkonaChwile napisał/a:
I Bangkok, nie jest w Chinach.
Mzimu napisał/a:
Atomówki spadły na Japonię, debilu.
Masz rację jakiś debil, jakich w polin dużo, dlatego jebią nas jak chcą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie