18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
black88 2012-12-20, 14:59
no! musze przyznac! zrobiłes mnie w chuja
Zgłoś
Klamecki92 2012-12-20, 14:59
pisage napisał/a:

@Klamecki92
mam nadzieję, że nie spotkam cię na mieście prowadzącego samochód i piszącego smsa. Jak dorośniesz i zaczniesz jeździć samochodem to porozmawiamy.
ad.1 nie można jednocześnie pisać i uważać. TO NIEWYKONALNE!! Tylko ci się wydaje, że uważasz.
ad.2 samochód może sam skręcić. Nierówna droga, kałuża, źle ustawiona zbieżność i dzwon gotowy. Jak nie trzymasz rąk na kierownicy to nie zdążysz zareagować.
ad.3 ten koleś jest debilem. Jadą z nim dwie głupie cipy, które powinny mu zabrać ten telefon.
Zrozumcie (tu do wszystkich podobnych kozaków), że samochód to maszyna do zabijania. Jest jak M-16. Daje mnóstwo frajdy, ale można zrobić sobie i komuś krzywdę!

1. Prowadze od paru lat, zdaża mi się walnać pare sms, na koncie zero wypadków. Poza tym mi do obsługi kierownicy styka jedna ręka, gdzie nie trzeba wykonywać żadnych fest ruchów. Tym bardziej jak ma się Swype w fonie to nie jest to wielka trudność. Może i jest to nie opdowiednie, nieodpowiedzialne. Ale nigdy nie miałem z tym żadnej przygody a za kozaka się nie uważam

Po prostu to zależy jak się jeździ. Ps jak jade z kimś to nie pisze
Zgłoś
orsikolos 2012-12-20, 15:01 1
Ja pierdole ale tu wszyscy są prawilni, mam okrutny ból dupy jak pod różnymi filmikami czytam "pisanie smsów jest niebezpieczne" itd. Święci jebani, zawsze dbający o bezpieczeństwo, pracowici kurwa wzory cnót wszelakich.
Zgłoś
thoms0n 2012-12-20, 15:03 1
Już się kłócą baniarze...

Nikt nie doceni ironii w tym filmiku?
Nikt nawet nie parsknął radośnie na koniec?
Zgłoś
lasyk 2012-12-20, 15:09 1
Jakim trzeba być idiotą żeby wrzucić film, podpisać go tak jak ten bałwan i nie wiedzieć nawet to cię na nim dzieje ja pierdole..
Zgłoś
pisage 2012-12-20, 15:09 4
@Klamecki92
problem w tym, że nigdy nie wiesz kiedy będziesz potrzebował obu rąk i szybkiej reakcji. Na ulicy jest pełno idiotów olewających światła i linie oddzielające pasy. Cieszę się, że nie miałeś wypadku, ale jeśli będziesz robił 70 tys. rocznie jak ja jeszcze niedawno to wyczujesz granicę pomiędzy "jeszcze nic złego się nie stało", a "jak wyciągnę teraz telefon to może coś się stać". Dopiero po kilku latach zrozumiałem, że jak się oczy kleją to won na stację i spać. I mam w dupie, że szef będzie dzwonił. Jak ktoś dzwoni to zjeżdżam na pobocze, odbieram i później jadę dalej.
Zgłoś
Klamecki92 2012-12-20, 15:33
pisage napisał/a:

@Klamecki92
problem w tym, że nigdy nie wiesz kiedy będziesz potrzebował obu rąk i szybkiej reakcji. Na ulicy jest pełno idiotów olewających światła i linie oddzielające pasy. Cieszę się, że nie miałeś wypadku, ale jeśli będziesz robił 70 tys. rocznie jak ja jeszcze niedawno to wyczujesz granicę pomiędzy "jeszcze nic złego się nie stało", a "jak wyciągnę teraz telefon to może coś się stać". Dopiero po kilku latach zrozumiałem, że jak się oczy kleją to won na stację i spać. I mam w dupie, że szef będzie dzwonił. Jak ktoś dzwoni to zjeżdżam na pobocze, odbieram i później jadę dalej.

Wiesz rozumiem napisałem coś to teraz wiesz jedzie i popierdala sms bez przerwy jak jedzie i taka łatka poszła. Idiotów jest od chuja co jeżdzą 100 po mieście. Znam dobrze tą granice. Jak dostane sms to nei zapierdalam z nerwicą po kieszeniach za telefonem. Odpisze w momencie kiedy nie ma zbytniego ruchu, po mieście jeżdze 50, albo po dłuższym odcinku prostej trasy jak np. A2 do Poznania, wtedy odpisze, robi się ciemno, jestem zmęczony wtedy nie ma mowy żebym odpisał na cokolwiek choćby świat się walił, bo trzeba skupić się tylko na drodze. Są korki odpisze. Jest wielki ruch nie pisze Co do dzownienia piękna jest sprawa słuchawek bluetooth gdzie nie musisz lapać za telefon i odbierać. Zebrało się stado hejterów, którzy albo tak też robią, ale dla nich ma być tak i tylko tak.

Stew napisał/a:

@Klamecik92 Jesteś debilem, czy tylko nas wkręcasz?

Pewnie przed kumplami jesteś kozak za kierownicą . Szkoda, że jednak debil.

1. Przed nikim nie jestem kozak, jak ktoś go z siebie robi jest zjebem.
2. Debilem również nei jestem, ponieważ nie ukończył bym nawet szkoły podstawowej.

Nie znasz nie oceniaj, może ty znasz takich ludzi to nie znaczy, że każdy taki jest.

Nejm napisał/a:

No to niech teraz wszyscy pisza smsy, emaile, rozmawiaja przez telefon, skype, napierdalaja referaty bo nie sa glupi. Wez sie pierdolnij w leb gosciu Gdyby od IQ zalezalo wszystko na drodze... Kazdy magister jak i facet z wyksztalceniem podstawowym moze na chwile stracic watek albo sie rozproszyc w pewnym momencie i doprowadzic tym samym do katastrofy. Wyobraz sobie mozgu internetu, ze jestes w trakcie pisania swojego madrego smsa, a przez ulice nagle zaczynaja zapierdalac gimbusy. Jaki madry bys nie byl, nic nie poradzisz na to, ze nie jestes w stanie ich zobaczyc. Zycie ludzkie jest zbyt wiele warte zeby mozna bylo tak sobie obojetnie podchodzic do tematu. Potem przez takich kozakow jak ty robi sie spam warzywek w szpitalach i spam reklam o warzywach w polsacie i tvn. To, ze ktos umie zajebiscie plywac nie znaczy, ze sie nigdy nie utopi.
Nie wiem czy jest sens sie jeszcze produkowania tutaj wiec tym samym zakoncze

O ile się nie mylę mowiłem o konkretnym przypadku z filmu, nei mówiłem nic o mailach, skype czy chuj wie czym jeszcze - tego nie robie. Napisałem wyżej w jakich sytuacjach zdarza mi się to robić. Nie jestem takim kurwa idiotą zeby popierdalać w nocy po mieście 100km/h i walić sms. Żeby coś takiego robić jednak trzeba wiedzieć kiedy. Zajebiste uogólnienie, zajebiste wypracowanie, tylko część nie na temat. I chyba nie do końca z IQ zrozumiałeś, jak już napisałem TRZEBA WIEDZIEC KIEDY MOŻNA sobie pozwolić na takie coś, fakt faktem debil nawet prawka nie zda.
Zgłoś
Corey_09 2012-12-20, 15:46 1
petru23 napisał/a:

znaczy się mam nie pisać smsa podczas jazdy bo auto przede mną wpadnie do rowu?

Dokładnie tak.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-12-20, 15:51
Niegroźny poślizg i finał w rowie, nad czym tu się spuszczać ?
Zgłoś
methos23 2012-12-20, 15:54 2
Bardzo mi się spodobało zachowanie kierowcy, który wysiadł i pomógł mimo, że pisał sms'a.
Inni kierowcy by tylko popatrzeli i pojechali dalej.
Piwko leci za odpowiednie zachowanie.
Zgłoś
CookieMonssster 2012-12-20, 16:01 2
Ale wy nie oganiacie tematu - przecież ten gość pisał do kierowcy w samochodzie z przodu i tamten chciał odczytać
Zgłoś
so whaat 2012-12-20, 16:10
Klamecki92 napisał/a:

Człowieku kurwa, po primo, zjebałeś tytuł filmu. Następnie

1.Pisząc smsa i uważając na drogę nic się nikomu nie stanie, wystarczy mieć IQ powyżej przeciętnego.
2. Auto ma to do siebie, że SAMO NIE SKRĘCA, nie wpada do rowu, nie wjeżdza w inne auto.
3. Koleś pokazał, że ogarnia temat, w przeciwieństwie do większości pizdeczek w dzisiejszych czasach co nie potrafią na rondzie się zmieścić, albo maski od auta otworzyć.

ty chyba nie wiesz ile wynosi statystyczny czas wykonania prawidłowej reakcji kierowcy.
zawodowy kierowca - 0,2 sekundy
bardzo dobry kierowca - 0,5 - 0,7 sekundy
średni kierowca - około 1 sekundy
kierowca świeżo po prawo jazdy - 1,5-2,5 sekundy
uczący się jeździć (L) - około 4 sekund

te wartości dają do rozumu. zakładając ze kierowca jest debilem, więc napewno nie jest świetnym kierowcą - daje mu więc czas reakcji powyżej 1 sekundy. jeśli nie wiesz, ile rozpędzone auto jest zdolne przejechać w 1 sekunde, to się doucz albo wróc do szkoły. do tej 1 sekundy należy jednak dodać czas, który minie zanim łaskawie oderwie gały od telefonu i wreszcie spojrzy na jezdnię - po filmiku zajmuje mu to około 3 sekund, bo mniej więcej tyle patrzy na telefon po czym spogląda na ulicę. zanim wyrzuci telefon z ręki, złapie kierownice spowrotem i zacznie wyhamowywać mijają więc ponad 4 sekundy (w optymistycznym rachunku). w takich warunkach jak na filmie (z czasem reakcji 4 sekundy) przy hipotetycznej prędkości 90km/h przejedziemy 220 metrów zanim CAŁKOWICIE się zatrzymamy. jesli nadal jesteś za pisaniem sms w czasie jazdy życzę sobie i innym byś nie zdał prawo jazdy.
Zgłoś
Szczerbi20 2012-12-20, 16:15 2
Najgorsze jest to że jeżeli piszesz sms to możesz przeoczyć taką śmieszną sytuacje
Zgłoś
Klamecki92 2012-12-20, 16:18
so whaat napisał/a:

ty chyba nie wiesz ile wynosi statystyczny czas wykonania prawidłowej reakcji kierowcy.
zawodowy kierowca - 0,2 sekundy
bardzo dobry kierowca - 0,5 - 0,7 sekundy
średni kierowca - około 1 sekundy
kierowca świeżo po prawo jazdy - 1,5-2,5 sekundy
uczący się jeździć (L) - około 4 sekund

te wartości dają do rozumu. zakładając ze kierowca jest debilem, więc napewno nie jest świetnym kierowcą - daje mu więc czas reakcji powyżej 1 sekundy. jeśli nie wiesz, ile rozpędzone auto jest zdolne przejechać w 1 sekunde, to się doucz albo wróc do szkoły. do tej 1 sekundy należy jednak dodać czas, który minie zanim łaskawie oderwie gały od telefonu i wreszcie spojrzy na jezdnię - po filmiku zajmuje mu to około 3 sekund, bo mniej więcej tyle patrzy na telefon po czym spogląda na ulicę. zanim wyrzuci telefon z ręki, złapie kierownice spowrotem i zacznie wyhamowywać mijają więc ponad 4 sekundy (w optymistycznym rachunku). w takich warunkach jak na filmie (z czasem reakcji 4 sekundy) przy hipotetycznej prędkości 90km/h przejedziemy 220 metrów zanim CAŁKOWICIE się zatrzymamy. jesli nadal jesteś za pisaniem sms w czasie jazdy życzę sobie i innym byś nie zdał prawo jazdy.

Nigdzie nie napisałem, że jestem ZA pisaniem tylko jak ktoś umie w określonych warunkach to robić to robi. Prawo mam. Pisałem kiedy to robie. Czytanie nie boli. A i jeszcxze raz powtarzam. NIE WOLNO SIEDZIEC W NOSIE PRZEZ CAŁY CZAS JADAC SAMOCHODEM. Nie wiem jak tobie, ale jakoś łba nie obracam jak pan na filmie, bo człowiek ruszac okiem też może. Ruch oka (i dostrzeżenie tego co sie napisało przy uzyciu swype gdzie pisze sie tak na prawde na pamięc bez patrzenia na telefon w trakcie pisania) zajmuje sekunde ? i wyslij. To jest tak jak ze ściaganiem. Albo ktoś umie albo nie.

Na tym skończyłem temat bo nie będę się produkować jak debil. jak ktoś nei rozumie, nei czytał wcześniej tego co pisałem to niech to zrobi 10 razy zanim znowu coś jebnie.

Pozytyw taki, że wyszła fajna dyskusja z rożnym spojrzeniem na dany temat.
Zgłoś
pawel578 2012-12-20, 16:21
A myślałem ze w coś przyjebie poleje swię krew flaki będą się walać po całym aucie a tu tylko jakiegoś gościa przed nim zsunęło w rów lol załamałem się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem