📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I przez pajaca chłop musiał popełnić samobójstwo.
A prosił - nie podchodź ! (czy coś podobnego bo to po kitajsku mówił a ja słabo władam kitajskim)
A prosił - nie podchodź ! (czy coś podobnego bo to po kitajsku mówił a ja słabo władam kitajskim)
Samobójcy to egoistyczni podludzie i wcale mi ich nie szkoda. Nawet się cieszę, jak widzę filmy, w których dokonują tego żałosnego czynu, jakim jest samobójstwo.
TB303 napisał/a:
Samobójcy to egoistyczni podludzie i wcale mi ich nie szkoda. Nawet się cieszę, jak widzę filmy, w których dokonują tego żałosnego czynu, jakim jest samobójstwo.
Hue hue hue, też bym podszedł
Czasem mi się wydaje, że w Chinach to jest jedna z gałęzi przemysłu zasilająca ich PKB... i to dość prężna - no wiecie, zabijają się, kamerują to, potem na serwis i hajs za wyświetlenia się zgadza. Tam to może przynosić większy profit niż wyprodukowanie jebanej pary skarpet - skarpety trzeba wysłać, wyprodukować itp. A tutaj?...
I po chuj on tam biegł? Myślał, że jeszcze zdąży złapać, czy pooglądać widoki?
masz babo placek
TB303 napisał/a:
Zaufaj mi, mózg działa czasem dziwnie i jeśli spotka cię prawdziwa tragedia o endorfinkach możesz zapomnieć - technicznie nie ma wtedy po co żyć. Czy on zachował się jak egoistyczny podludź? Może stracił w wypadku rodzinę i nie widzi dla siebie miejsca na tym świecie? Wlazł na przypadkowy dach żeby pożegnać się z tym padołem i skoczyć na betonowy plac pusty jak jego życie.
W tej chwili twoje własne wydaje ci się zabawne, jesteś panem świata itp, ale naprawdę myślisz, że zawsze tak będzie?
Zachowujesz się jak egoistyczny podludź niezdolny do odrobiny empatii, tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów