📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skojarzyło mi się z tymi filmami jak przychodzi chłopak z dziewczyną i jakiś typ ją posuwa a on ją trzyma jeszcze za rękę
Co ten syf robi na sadolu ???
MariolaBezPindola napisał/a:
Co ten syf robi na sadolu ???
dowiesz się jak skończysz 40-stkę i zaczniesz mieć "trochę inne problemy"
zczajcie co trzeba mieć w głowie, żeby siedząc z dziewczyna i kumplem na chacie, popijajac piwko, wpasc na pomysl zrobienia czegos takiego dla zabicia czasu. Wyobraźcie sobie te rozmowe: "sluchajcie mam pomysl..."
trzeba byc debilem zeby takie rzeczy wrzucac na sadola ale co ja tam wiem. pokolenie pokemonow juz dawno zalalo te strone. byle nie utonac w tym szambie zjebania umyslowego.
widze bul dópy prawników
Taki ziom to skarb
Bronek___Komar napisał/a:
skojarzyło mi się z tymi filmami jak przychodzi chłopak z dziewczyną i jakiś typ ją posuwa a on ją trzyma jeszcze za rękę
Dużo tych filmów nagraliście z dziewczyną?
chujowa feministyczna cipa i tyle w temacie,
też bym miał problemy z taką spierdoliną, chyba że
kilometr taśmy klejącej na usta, ręce i nogi ,
tylko dwie dziury zostawić niezaklejone , jakoś pójdzie
też bym miał problemy z taką spierdoliną, chyba że
kilometr taśmy klejącej na usta, ręce i nogi ,
tylko dwie dziury zostawić niezaklejone , jakoś pójdzie
Chujowy ten kwejk
Baby to jednak maja przerąbane życie. Ciekawe jakie to uczucie być ruchanym całe życie przez takiego idiotę.
Może nie -Co to robi na sadisticu?
A - Dlaczego to dostało tyle piw??
To mnie bardziej zastanawia.
Wy też potrzebujecie gościa z gitarą żeby poruchać??
A - Dlaczego to dostało tyle piw??
To mnie bardziej zastanawia.
Wy też potrzebujecie gościa z gitarą żeby poruchać??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów