18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Nie pomogę, bo się zrzygam
Nap_Limak • 2012-06-02, 10:58
Każdy świadek wypadku ma obowiązek udzielenia pomocy poszkodowanym. Osób na tym filmiku (plus kamerzysta) to jednak chyba nie dotyczy. Nawet nie podeszli sprawdzić co z kierowcą z góry zakładając, że nie żyje.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
rockface123 2012-06-02, 11:03 16
ja też się właśnie prawie zrzygałem jak obejrzałem ten film

szkoda zapowiadał się fajny polski film na hard a tu chuj
Zgłoś
Wizard 2012-06-02, 11:05
e tam, liczy się to że w końcu coś Polskiego !

Błował leci.
Zgłoś
kih0n 2012-06-02, 11:07
Ktoś wie gdzie był ten wypadek?
Zgłoś
Fakerę 2012-06-02, 11:10 37
kih0n napisał/a:

Ktoś wie gdzie był ten wypadek?

W Polsce
Zgłoś
g................e 2012-06-02, 11:15
przyjęcie TiR`a na klatę musi boleć
Zgłoś
P................C 2012-06-02, 11:20
grzybobranie napisał/a:

przyjęcie TiR`a na klatę musi boleć

myślę, że nie- mogę eksperyment przeprowadzić, myślę, że to jak przyjąć kartkę papieru
Zgłoś
makabrax 2012-06-02, 11:23 28
Cytat:

Każdy świadek wypadku ma obowiązek udzielenia pomocy poszkodowanym.

masz tu rację, ale... jeżeli zadzwonisz po pogotowie to jest to już wystarczające udzielenie pomocy poszkodowanemu, w sumie możesz przy nim siedzieć ale po co...
jeżeli nie jesteś do tego przeszkolony to nawet nie ruszaj ofiary wypadku bo potem ci ktoś proces wytoczy że przez ciebie np nie ma czucia w nogach więc imo nie warto... ba, były przypadki gdzie jakieś ciule sądzili ratowników medycznych/strażaków o to że są sparaliżowani bo ich źle wyciągali z płonącego samochodu... są ludzie i taborety...

btw, czyżby ten film był "co się stało po" do filmu pt. "jak wyprzedzać metodą na czołg"?
Zgłoś
MindFucker__ 2012-06-02, 11:25 5
Ruch kamery jak w Medal of Honor na ps1
Zgłoś
ODkarzacz 2012-06-02, 11:27 24
up Zwołanie służb ratowniczych to jeden z elementów pierwszej pomocy, jęsli udzielasz pomocy a zaszkodzisz nikt Cie nie będzie sądził. Jeśli miałeś możliwość udzielenia pomocy, a tego nie zrobiłes -> 3 lata.
Problem leży w szkołach. Powinien być organizowany kurs 1 pomocy na tym podstawowym poziomie, nie kurwa na lekcjach PO, bo to gówno warte, tylko zajęcia z ratownikiem medycznym albo lekarzem czy pielęgniarką, z praktycznym i testowym zaliczeniem, obowiązkowo dla każdego ucznia.
Zgłoś
zonk 2012-06-02, 11:41 1
Pewnie to był mistrz kierownicy który wcześniej chwalił się swoim wyprzedzaniem na trzeciego. Aż w końcu jakiś kierowca ciężarówki był "twardszy" niż on.

ODkarzacz napisał/a:

Powinien być organizowany kurs 1 pomocy na tym podstawowym poziomie, nie kurwa na lekcjach PO, bo to gówno warte, tylko zajęcia z ratownikiem medycznym albo lekarzem czy pielęgniarką, z praktycznym i testowym zaliczeniem, obowiązkowo dla każdego ucznia.

Daj sobie spokój, jak ktoś jest naprawdę wrażliwy i ma problemy z widokiem krwi itd. to wyjdzie na to że jeszcze jemu trzeba będzie udzielić pomocy.
Zgłoś
gelynder1 2012-06-02, 11:48 3
pracowałem jako kierowca zawodowy i mielismy co rok obowiazkowy kurs 1 pomocy który kazdy musiał zaliczyc,na kursie był strazak i lekaz,, po tem miałem przyjemnosc widziec wypadek i musiałem pomuc poszkodowanym,,,, jeden wielki paraliz mnie ogarnął nie pomogłem,stałem jak wryty ,aniby taki bylem obcykany z 1 pomocy, tak wiec wiedza i praktyka to 2 swiaty,,,,, np, to ze masz prawojazdy mie swiadczy otym ze umiesz jezdzic,praktyki czeba nabrac a tego na zadnym kursie cie nie nauczą
Zgłoś
P................C 2012-06-02, 12:03 23
gelynder1 napisał/a:

pracowałem jako kierowca zawodowy i mielismy co rok obowiazkowy kurs 1 pomocy który kazdy musiał zaliczyc,na kursie był strazak i lekaz,, po tem miałem przyjemnosc widziec wypadek i musiałem pomuc poszkodowanym,,,, jeden wielki paraliz mnie ogarnął nie pomogłem,stałem jak wryty ,aniby taki bylem obcykany z 1 pomocy, tak wiec wiedza i praktyka to 2 swiaty,,,,, np, to ze masz prawojazdy mie swiadczy otym ze umiesz jezdzic,praktyki czeba nabrac a tego na zadnym kursie cie nie nauczą

w odrobieniu pracy domowej z języka polskiego też byś mu nie pomógł
Zgłoś
tentypluk 2012-06-02, 12:33 4
Jestem strażakiem ochotnikiem i powiem Wam jedno zapamiętajcie to: Dzwonimy na pogotowie, odłanczamy akumulator jeśli to możliwe i NIKOGO NIE WYCIĄGAMY z auta(chyba że się zapali). Zostawcie to tym którzy się na tym znają.
I broń Boże nie przewracamy auta z ludzmi w środku.
Zgłoś
adiemus36 2012-06-02, 12:38 1
Cytat:

masz tu rację, ale... jeżeli zadzwonisz po pogotowie to jest to już wystarczające udzielenie pomocy poszkodowanemu, w sumie możesz przy nim siedzieć ale po co...

Makabrax, co TY pierdolisz ? Myślisz, że dzwonisz po pogotowie i masz w dupie ?? Na każdym kursie, czy to w szkole, czy to na prawo jazdy uczą Cię, że MUSISZ udzielić pomocy przedmedycznej. Wyobraź sobie sytuację w której koleś wykrwawia się z tętnicy - jedna minuta uciska czy chuj wie co uratuje mu życie, ale Ty nie podejdziesz bo Zadzwoniłeś na pogotowie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem