Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A skąd ta pewność , że to pożyczone ?
Bo co , bo jak kto jest młody to nie może Purchawką popierdalać ?
Cóż to za stereotyp , że jak kto młody jeździ dobrym autem to pewnie ojca , albo ukradł...
Nosz kurwa...
Sam nie mam się czym pochwalić , gdyż mam KIA Sportage , ale wiesz co ?
Jestem pierwszym właścicielem , mam 27 lat i zarobiłem na nią swoją ciężka pracą.
Wiec nie pisz bzdur o synkach i tatusiowych samochodach.
Przemyśl to jak jutro rano będziesz kasował bilet.
Dobranoc.
Nie sciemniaj bo wiemy ze kradles
Po za tym
Widze ze masz spory bol dypy
sirred44 na początku miał hubkę i krzesiwo jak dorósł założył firmę, świetnie prosperującą, w wieku 27 lat posiada Kia Sportage z salonu, niby nic a jednak troche ponad przecietną krajową. sirred44 napisał że ma 27 lat.. dlaczego 44 ma w nicku ? Ciężką pracą zarobił... nie ma pojecia o ciężkiej pracy. Chyba że jego alfons ma niską prowizje.
przeleciał przez krawężnik, ale co tam dalej pizda. urwało mu koło i dalej pizda;D
27 lat sam zarobil na siebie CIEZKA PRACA a tata prokurator ;d
sirred44 na początku miał hubkę i krzesiwo jak dorósł założył firmę, świetnie prosperującą, w wieku 27 lat posiada Kia Sportage z salonu, niby nic a jednak troche ponad przecietną krajową. sirred44 napisał że ma 27 lat.. dlaczego 44 ma w nicku ? Ciężką pracą zarobił... nie ma pojecia o ciężkiej pracy. Chyba że jego alfons ma niską prowizje.
A jak ktoś ma w nicku 888 to znaczy , że tyle ma lat ?
Jebnij Ty się w łeb czasem.
Alfonsa nie mam swojego , ale znam jednego .
I chwalił się , że Twoja stara dostała pełen etat i umowę o dzieło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów