📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tłumaczenie będzie takie: "Tato to nie moja wina, no jadę sobie spokojnie, a tu jeb - i urwało się koło. I to wszystko przez to, dopiero później wpadłem na pas rozdzielający jezdnie i rozjebałem miskę olejową i całe zawieszenie... tak to właśnie było!".
Ja pierdole, śnieg, napęd na tył wyłączona trakcja, celowo to chujek zrobił
lubie ogladac te wyscigi szarego paska z bialym... emocjonujace... przewaznie bialy jebaniec dogania tego szarego
kurwa panowie nie tak! kto obcinał ten filmik? brakuje tego zajebistego śmiechu do pajaca (słyszeliście otwieranie szyby?)
kto nie był młody i głupi
dobrze że rozwalił zawieszenie a nie grupę pieszych, jak ma 3cyfrowe IQ to wyciągnie wnioski
a tatuś ma na porsche to na naprawę tez będzie miał
chyba że stary idiota/pijany to do gazu
dobrze że rozwalił zawieszenie a nie grupę pieszych, jak ma 3cyfrowe IQ to wyciągnie wnioski
a tatuś ma na porsche to na naprawę tez będzie miał
chyba że stary idiota/pijany to do gazu
A skąd ta pewność , że to pożyczone ?
Bo co , bo jak kto jest młody to nie może Purchawką popierdalać ?
Cóż to za stereotyp , że jak kto młody jeździ dobrym autem to pewnie ojca , albo ukradł...
Nosz kurwa...
Sam nie mam się czym pochwalić , gdyż mam KIA Sportage , ale wiesz co ?
Jestem pierwszym właścicielem , mam 27 lat i zarobiłem na nią swoją ciężka pracą.
Wiec nie pisz bzdur o synkach i tatusiowych samochodach.
Przemyśl to jak jutro rano będziesz kasował bilet.
Dobranoc.
Bo co , bo jak kto jest młody to nie może Purchawką popierdalać ?
Cóż to za stereotyp , że jak kto młody jeździ dobrym autem to pewnie ojca , albo ukradł...
Nosz kurwa...
Sam nie mam się czym pochwalić , gdyż mam KIA Sportage , ale wiesz co ?
Jestem pierwszym właścicielem , mam 27 lat i zarobiłem na nią swoją ciężka pracą.
Wiec nie pisz bzdur o synkach i tatusiowych samochodach.
Przemyśl to jak jutro rano będziesz kasował bilet.
Dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów