📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa nie przejeżdżaj gdy jakikolwiek samochód stoi przed przejściem, a nie tylko policja. Dobrze, że chłop dostanie mandat, a nie kilka lat za nieumyślne... Co innego jakby to była rosja albo brazylia, niech tam się nie zatrzymują przed przejściami, lepiej dla nas
I kolejny rok szkolny zmarnowany...
Co się dziwić jak niektórzy nie ogarniają dalej jak metr przed swoją maską. Poza tym większość myśli, że jadąc swoim pasem na wprost to nikogo nie wyprzedzają.
czemu mnie nie dziwi, że to golf
ja też bym pierdolnął dwójkę młodych ludzi z wózkiem na przejściu a jeżdżę dobrze. Też mi busem zasłonił a nie dasz rady być cały czas skoncentrowany. Takie rzeczy po prostu się zdarzają i nie ma co się napinać
nie ci busem zaslonil, tylko jestes tepym skurwysynem, na przejsciu sie nie wyprzedza smieciu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów