18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Nie przejmuj się ziomek
Debbils • 2013-06-21, 14:55
Kurwa nieeee

krawężnik uratował nam życie.

Wypadek w Olsztynie.
Calibra do kasacji, na filmiku nie widać, ale pierdolnięcie było przednie.

Nie było bo materiał własny.
Zgłoś
Marsto 2013-06-21, 17:07 20
Kubacz napisał/a:

1)Taki kozak jak ja pier*ole a ryczy jakby mu matke zabili ahhahahaha

2) Pizdeczki otrzyjcie łzy, to nie porsche

3) Nauczcie sie jezdzic bo trzeba byc mega pizdą żeby tak stracic panowanie nad autem

4) Wylazłaby matka z dzieckiem i bylibyscie kur** mordercami gnoje.

5) Następnym razem polećcie na harda. Z całych sił życze, tylko nie zabijajcie niewinnych

Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-21, 17:09 25
Takie spinki w komentarzach a wystarczy tylko napisać "Statystyczny kierowca Opla Calibry".
Czego wy się po takich spodziewacie?

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Klint Westwoood 2013-06-21, 17:14 3
Właściciel auta krzyczy jak by pierwszy raz miał anala z całą wioską murzynów
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2013-06-21, 17:16 3
dlaczego wszyscy przegapili jaki kumpel z tego typa co prowadzi - ziomek, właściciel auta go kurwa błaga a ten popierdala dalej by 5s później rozkurwić mu samochód. dobrze że chociaż hajs oddał.

skurwiel.
Zgłoś
nanab 2013-06-21, 17:22
hahha trzeba być debilem nie zeby tak jeźdaić tylko żeby jeździć łoplem
Zgłoś
adiemus36 2013-06-21, 17:25 41
Cytat:

Pizdeczki otrzyjcie łzy, to nie porsche

Nie pierdol debilu. Kupujesz samochód, zarabiasz na niego pieniądze. Chuj, że kosztował 5 tysięcy - to Twoje 5 tysięcy. Albo jesteś niedojebany i w ogóle nie znasz wartości pieniądza, albo po prostu jesteś niedojebany.
Zgłoś
Ryzuald 2013-06-21, 17:27
Kolejny raz wieśniaki w swoim wieśniackim samochodziku... Szkoda, że się nie pozabijali na miejscu- kilku głąbów mniej by było
Zgłoś
darthbercik 2013-06-21, 17:32
"Ja Ci oddaje 5 tys." Patrzcie jaki honorowy !
Zgłoś
TheGucio 2013-06-21, 17:32 1
od razu wiedziałem ze Olsztyn.. z naszego miasta powoli robi się Sosnowiec....

umiesz liczyć? licz na siebie
Zgłoś
abdul 2013-06-21, 17:33 1
5 tysi za tego zloma? z jakiej wsi jestescie? musze tam otworzyc komis

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
lukashh 2013-06-21, 17:35
z jednej strony wina kierowcy, a z drugiej drogi. Jest tam takie podbicie, że wyskakiwałem motorem. ~2 lata temu mój znajomy w tym samym miejscu zaliczył latarnie kilka metrów obok... tyle, że tam sie licznik zatrzymał na 160. Po odczepieniu samochodu od latarni, została na niej rejestracja, tak się jebana owinęła.
Zgłoś
TheSentinel 2013-06-21, 17:36
Piękna podsterowność

Wolny człowiek
Zgłoś
a12b 2013-06-21, 17:38 2
jest kilka takich miejsc w Olsztynie gdzie trzeba zwolnić bo wyrzuca i to jest jedno z nich. Sam szybko jeżdżę, ale trzeba mieć trochę rozeznania i wyobraźni w tym jak się zapierdala samochodem, to nie NFS tutaj uderzenie w cokolwiek może kosztować życie
Zgłoś
Marsto 2013-06-21, 17:39 4
abdul napisał/a:

5 tysi za tego zloma? z jakiej wsi jestescie? musze tam otworzyc komis

A co chcesz tam sprzedawać oscypki ?
Zgłoś
Matush5 2013-06-21, 17:53 15
Kod:
http://allegro.pl/super-autko-cabrio-pilot-mp3-2-kolory-model-2013-i3310805114.html

Człowieku znalazłem coś dla was, cabrio, ksenon, wzmocniona rama, mp3 tylko przełożycie tube i będzie jak talala

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów