18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Nie przejmuj się ziomek
Debbils • 2013-06-21, 14:55
Kurwa nieeee

krawężnik uratował nam życie.

Wypadek w Olsztynie.
Calibra do kasacji, na filmiku nie widać, ale pierdolnięcie było przednie.

Nie było bo materiał własny.
Zgłoś
Ciesin 2013-06-21, 17:57 2
Prędkość, emocje, akcja, przyjaźń i honor. Do tego soczysta kurwa i materiał własny z kamerą "na buty". Czysty sadol!
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-21, 18:06 5
Ale kurde dalej mnie to zastanawia kto kurwa kupuje Calibre...
Przecież to jest kurwa dwu drzwiowa Vectra A która waży w chuj i nie jedzie...
To już nie lepiej kupić Vectrę?

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Chodar 2013-06-21, 18:11 1
Jakim trzeba być zjebem żeby próbować zjechać w inną ulicę z taką prędkością. Ale z drugiej strony kierowca się posłuchał i dowiózł właściciela na ul. Dywizjonu.

Miejsca dzwonu:

maps.google.pl/maps?q=olsztyn,+dywizjonu&hl=pl&ie=UTF8&ll=...
Zgłoś
Philipek 2013-06-21, 18:12 3
Kubacz napisał/a:

1)Taki kozak jak ja pier*ole a ryczy jakby mu matke zabili ahhahahaha

2) Pizdeczki otrzyjcie łzy, to nie porsche

3) Nauczcie sie jezdzic bo trzeba byc mega pizdą żeby tak stracic panowanie nad autem

4) Wylazłaby matka z dzieckiem i bylibyscie kur** mordercami gnoje.

5) Następnym razem polećcie na harda. Z całych sił życze, tylko nie zabijajcie niewinnych

poza pierwszymi 2 zgadzam sie w pelni. i nawet mimo gwiazdkowania kurew i innych daje piwo. dobrze rozumiem jak mozna kochac kazdy samochod, dlatego nie zgadzam sie z 1 i 2. nie lubie calibr strasznie ale rozumiem ich wlascicieli. jak bym rozwalil swojego 200SXa chyba zaplakal bym sie i zalamal calkiem.
acet na filmiku popelnil podstawowy blad.. przedni naped jest podsterowny jak trzyma sie gaz. 0 kontroli na masa samochodu, 0 kontroli nad kierownica, 0 umiejetnosci, 100% pewosci siebie.. debilizm
Zgłoś
Elbi 2013-06-21, 18:12 3
Na podstawie tego filmu powinno się odebrać debilowi prawo jazdy. Ale tak się niestety nie stanie, i kretyn dalej będzie się poruszał wśród normalnych.
Zgłoś
melancholyy2 2013-06-21, 18:24 1
A mówi się, że to my - kobiety nie potrafimy jeździć. Szkoda, że nie wypadły im ząbki .
Zgłoś
umcumcpolowka 2013-06-21, 18:25
Calibera ma dwa zera, a w środku frajera.
Zgłoś
wojtek95do 2013-06-21, 18:25
Taki wielki cwaniaczek, a wystarczyło 5 sekund żeby zamienił się w pizdę. Brawo za brak mózgu

"Hodie mihi, cras tibi"
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-21, 18:37 17
melancholyy2 napisał/a:

A mówi się, że to my - kobiety nie potrafimy jeździć. Szkoda, że nie wypadły im ząbki .

Bo nie potraficie

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Pajoresko 2013-06-21, 18:57
a niektórzy się dziwią dlaczego tych aut jest coraz mniej na runku :p
Zgłoś
joystik1337 2013-06-21, 18:59 1
Krzyki i histerie jakby o brzozę zahaczyli.
Zgłoś
Ramsey007 2013-06-21, 19:22 2
Ja pierdolę... Przez takich skurwysynów Calibra, jest uważana za chujowe auto...

Ja pierdolę, jebane lamusy.

Zgłoś
nanab 2013-06-21, 19:26
SZAJBAAA napisał/a:

Ale kurde dalej mnie to zastanawia kto kurwa kupuje Calibre...
Przecież to jest kurwa dwu drzwiowa Vectra A która waży w chuj i nie jedzie...
To już nie lepiej kupić Vectrę?

Co za różnica wieśniacki łopel to zawsze wieśniacki łopel
Zgłoś
SkipiBoom 2013-06-21, 19:28
DO KASACJI? Ty chyba nie wiesz co w polsce z autami się potrafi zrobic po wypadkach...
Zgłoś
artiee 2013-06-21, 19:45
@up a kto to będzie naprawiał, jeśli za naprawę wyskoczysz z 3 klocków a pewnie za tyle kupisz w niezłym stanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów