18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Nie przejmuj się ziomek
Debbils • 2013-06-21, 14:55
Kurwa nieeee

krawężnik uratował nam życie.

Wypadek w Olsztynie.
Calibra do kasacji, na filmiku nie widać, ale pierdolnięcie było przednie.

Nie było bo materiał własny.
Zgłoś
strub 2013-06-21, 19:53
Uwielbiam jednorękich bandytów. Z takimi umiejętnościami trafi szybciej na cmentarz, niż Polska awansuje w rankingu fifa. Oby jechał sam, debil jeden.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-06-21, 20:00 2
Daaaaajesz malina!!!!
Zgłoś
Matush5 2013-06-21, 20:02 2
Na łańcuch pójdzie pewnie, belkę wyprostują 5 kilo szpachli, nowy zderzak trochę sprayu jebną na maske jakiegoś orła i wystawią na alledrogo " SUPER OPEL CALIBRA FULL SZPRYCA EAGLE EDITION 250 koni " myślicie, że nie kupią ?
Zgłoś
teken 2013-06-21, 20:13
Chwalisz się czy żalisz ? Liczyłeś tu na aprobatę ?

Zgłoś
SkyRunner 2013-06-21, 20:18 1
Ciekawe kto kierowcą kurwa był.
Zgłoś
rockefeler 2013-06-21, 20:20
za moje miasto zawsze piwo, podbicie które tam jest nie miało znaczenia w tym przypadku, może troche opóźniło hamowanie, kierowca debil i tyle, nie da sie z taką prędkością w 303 wjechać
Zgłoś
T-Will 2013-06-21, 20:25 4
Jak dla mnie to temu idiocie powinni odebrać prawo jazdy tylko na podstawie tego filmiku. Takich kretynów trzeba usuwać z dróg choćby nie wiem co.
Zgłoś
Ramsey007 2013-06-21, 20:56 5
nanab napisał/a:

Co za różnica wieśniacki łopel to zawsze wieśniacki łopel

z C20XE zapierdala jak szalona.
Cali miała w swoim czasie najlepszą aerodynamikę.

A to, że kupują je wsiuny bez pojęcia co Calineczka potrafi? Cóż, niestety tak jest... Teraz wieśniki kartoflarze wsiadają do Astr Bertone i też je kaleczą swoim jestestwem.

Swoją drogą jeździłeś kiedyś czymś co ma legendarne oplowskie silniki (C20XE, C20NE, X20XER) czy tylko oglądasz dużo Fifth Gear i pierdolisz farmazony?

Zgłoś
RadzioC 2013-06-21, 21:03
Ale uśmiech do samego końca
Zgłoś
tigerqaz 2013-06-21, 21:28 2
Po pierwsze: Twój nick mówi sam za siebie
Po drugie:
Cytat:

Nie było bo materiał własny.

Masz się czym chwalić... ja bym się nie przyznawał do głupoty swojej i kolegów. :/

Po trzecie:
Cytat:

krawężnik uratował nam życie.

Na chuj te krawężniki wszędzie kładą ???

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
xShooN 2013-06-21, 21:28
Powiem wam że pół biedy, bo płot w który wyje*ali kulturalnie, należy do Sali Królestwa Świadków Jehowy ;D
Zgłoś
orszul 2013-06-21, 21:33
markop4321 napisał/a:

- Ja już ci oddaje 5 tysięcy.

- Rozjebałeś mi samochód!!!Obrazek

To nieźle przepłacił, skoro dał za calibrę 5k .
Zgłoś
lionix 2013-06-21, 21:36
dresy sie bawią
banda zjebów
Zgłoś
Ver0 2013-06-21, 21:41
Jedna oplowska kupa mniej
Zgłoś
PaWeL1656 2013-06-21, 21:56
Ile wy na blacie mieliście?? Szkoda auta ale jak się nie myśli to tak jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów