18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Nie przejmuj się ziomek
Debbils • 2013-06-21, 14:55
Kurwa nieeee

krawężnik uratował nam życie.

Wypadek w Olsztynie.
Calibra do kasacji, na filmiku nie widać, ale pierdolnięcie było przednie.

Nie było bo materiał własny.
Zgłoś
L................r 2013-06-21, 22:04
tak to jest jak gowniazerii rodzice kupuja "sportowe" auta.
w starym volvo by tak nie zapierdalali
calibra 2 tyg pozniej poskladana sprzedana jako bezwypadkowa ?
Zgłoś
4life 2013-06-21, 22:13
140-160 nocą po mieście? Co tu niby jest? Zapraszam do P-ń, tu się lata po 200km/h koło posterunku policji
A jeździć trzeba umieć, tylko debil daje tak po hantlach przy zakręcie(o ile jest tam jeszcze podbicie), poleciałby prosto i nic by się nie stało ale oczywiście wyczucia auta - zero.
Zgłoś
WaldusBF3 2013-06-21, 22:15
rip bmw [*] :'(

nie obchodzi mnie ze będziecie mnie hejtowac za to ze jestem fanem BMW ale to wy jeździcie jakimś zapyziałym gruchotem i zwłaszcza przednio napędowy
elo
Zgłoś
MALYMEDI 2013-06-21, 22:17
Kurwa tam w okolicach Olsztyna wypadek raz na tydzień to norma...
Zgłoś
seba650 2013-06-21, 22:19 2
Mnie pomimo wszystko szkoda jest właściciela tego auta. Ładował sporo hajsu w to auto, a jego "kolega" rozbił mu auto w sekundę. Debli się nie sieje, szkoda że normalni ludzie muszą przez takich cierpieć!
Zgłoś
harvest 2013-06-21, 22:21
snout napisał/a:

oby wam następnym razem tir wyjechal, gówniarze pożyczonym od taty autem ...

Sikorskiego - Dywizjonu 303 nie jeżdżą TIR-y

A ja się rano zastanawiałem co się stało z tym ogrodzeniem
Zgłoś
badboygamer 2013-06-21, 22:47
piwo za moje miasto XD
Zgłoś
ska 2013-06-21, 23:07 2
Ten kierowca powinien mieć zabrane prawo jazdy ponieważ zrobił to umyślnie narażając przy tym życie innych
Zgłoś
kikers 2013-06-21, 23:18 1
Moim zdaniem do jazdy samochodem trzeba mieć w sobie nieco strachu, jak do wspinania się po górach. Jego brak często tak się kończy.
Zgłoś
r................r 2013-06-21, 23:21
Mój kumpel też miał Calibre nawet nie na cieszył się 24h bo kolega drugi wjebał w płot i elo
Zgłoś
quickxxx 2013-06-21, 23:32 6
Żal mi właściciela, nie dziwie że prawie ryczał... w czwartek koleś wypadł z zakrętu moim ścigaczem jak się zamieniliśmy maszynami na kawałek drogi, na szczęście idiocie nic się nie stało, no ale kurwa człowiek jest bardziej roztrzęsiony niż jakby sam się rozwalił, nie jest w stanie pozbierać myśli, irracjonalne zachowanie (to że nie chciał wyjść z auta) wcale nie powinno was dziwić. I nie wiem czemu się przyczepiliście że rodziców auto, jakoś nie słyszałem "stary mnie zabije", tylko "rozjebałeś MI auto". Ale najlepiej wszystkich wrzucić do jednego zeszmaconego wora w którym się samemu siedzi lub siedzi się w przeciwnym- równie gównianym.
Zgłoś
nanab 2013-06-21, 23:34 2
Ramsey007 napisał/a:

z C20XE zapierdala jak szalona.
Cali miała w swoim czasie najlepszą aerodynamikę.

A to, że kupują je wsiuny bez pojęcia co Calineczka potrafi? Cóż, niestety tak jest... Teraz wieśniki kartoflarze wsiadają do Astr Bertone i też je kaleczą swoim jestestwem.

Swoją drogą jeździłeś kiedyś czymś co ma legendarne oplowskie silniki (C20XE, C20NE, X20XER) czy tylko oglądasz dużo Fifth Gear i pierdolisz farmazony?

Te legendy łopla mają pare koni więcej niż x16xel. Dopiero 3.0 z omegi albo 3.2 z VC jakoś jechało, chociaż to też żadna potęga nie jest.
Zgłoś
Angevil 2013-06-21, 23:40
Może nie w ogrodzenie ale w słup, przywalił młody Fordem 50m odemnie jadącego rowerem - Łódź, Włókniarzy-Legionów...

I tak to jest.
Zgłoś
HEILicopter 2013-06-22, 0:32 2
WaldusBF3 napisał/a:

rip bmw [*] :'(

nie obchodzi mnie ze będziecie mnie hejtowac za to ze jestem fanem BMW ale to wy jeździcie jakimś zapyziałym gruchotem i zwłaszcza przednio napędowy
elo

Od kiedy Calibra to BMW?

PS. Opel jak jezdzi, kazdy widzi. Taka podsterownosc? NOSZ KURWA, niewykonalne wrecz. Moj brat ma Tigre 06 i mowi, ze to jego ostatni Opel, bo zima potrafi go obrocic na prostej drodze z lekkim przechylem z nowymi Kleber'ami... Idzcie w chuj z ta marka.
Zgłoś
DamianSzatan666 2013-06-22, 0:48
A mi się wydaje że to był fail
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów