18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T0B1 2013-06-23, 11:38 41
sobol1992 napisał/a:

won z tym pedalstwem

Racja, możesz więc sobie już stąd iść.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
thez 2013-06-23, 11:43 3
Chyba nadużywał komputera w okresie dorastania i teraz nie ma do kogo gęby otworzyć. Co z tym zrobić? Obwieścić wszem i wobec, że jest introwertykiem. I to Ty masz do niego zagadać!
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2013-06-23, 11:50 1
Introwertyk opowiadający o sobie jakieś paręnaście minut (sporo cięć które skróciły wywód). Ciekawe. Introwertyk takich filmików raczej nie nagrywa bo kurwa jest introwertykiem
P.S. Jeszcze se raz napisze, introwertyk
Zgłoś
-Pepe- 2013-06-23, 11:55 3
Jak można kurwa nie iść na studniówkę?!
Zgłoś
PawełGM 2013-06-23, 12:02 26
PierreDolny napisał/a:

Jak można kurwa nie iść na studniówkę?!

Można. Niby co w nich fajnego? Tańczenie do muzyki, której się nie lubi z ludźmi, których się nie lubi i nie zna. I jeszcze trzeba za to zapłacić. Chuj nie zabawa.

@down to jesteś bardzo niewyedukowany.
Zgłoś
wixel 2013-06-23, 12:15 2
Dopóki nie było komputera, nie znałem żadnych introwertyków, ekstrawertyków, pizdawertyków.
Nic dziwnego, kiedyś wszyscy woleli być dyslektykami.
Zgłoś
Z................y 2013-06-23, 12:19
Naprawdę ten niedobitek nie potrafi powiedzieć 3 zdań jednym ciągiem, tylko tnie to z częstotliwością stroboskopu... co za crap
Zgłoś
Samudaripen 2013-06-23, 12:57
Mario893 napisał/a:

Wyobraźcie sobie, że nagle musicie przestać palić, pić i zamiast tego z dnia na dzień przejść na dietę i zacząć ćwiczyć. Taki właśnie wysiłek stanowi dla introwertyka odezwanie się do drugiej osoby. Facet dobrze gada. Być może sposób, w jaki nagrywa swoje filmiki może być irytujący(mnie też wkurzają te cięcia wpół słowa), ale sens merytoryczny jest świetnie zawarty. Dodałbym, i pewnie autor filmiku by się ze mną zgodził, że my introwertycy mamy cholerny problem ze zrozumieniem niektórych praw rządzących tym światem, np. dlaczego o prestiżu danej osoby decyduje ilość spożytego alkoholu na imprezie. Ja na przykład nie rozumiem zupełnie, dlaczego za ten komentarz zostanę zmieszany z błotem. Nie rozumiem, dlaczego ktoś nie może uszanować mojego zdania. Ta, w końcu jesteśmy na sadisticu.

kurwa luju, tak jak swka napisał na chuj o tym mówi, to jest j a s n e i oczywiste!! A on niby jest tym całym "introchujrtykiem", ale chciałby być internetowym "celebrytom", mówi, że nie zależy mu na uznaniu innych, ale jednak nagrywa ten filmik.. więc na chuj go nagrywa jeżeli i tak mu wszystko jest obojętne, na chuj się tłumaczy? Ogólnie to wkurwiają mnie wszyscy ci "mentorzy" internetowi, kurwa fizjolodzy jebani.

Kto wypije więcej alkoholu ten jest wg ciebie bardziej zajebisty? chyba w podstawówce, najwyraźniej nigdy nie byłeś na żadnej domówce jeśli tak mówisz, najwyraźniej nie masz i nie miałeś nigdy znajomych, a no tak jesteś introwertykiem i masz na to wyjebane.. to na chuj się wypowiadasz? Oburzony pimpuś kurwa.
A................i 2013-06-23, 13:03
po co wstawiacie jakiegoś pintolaka na główną.. który sam nie wie o czym gada
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2013-06-23, 13:15 3
Introwertyk i nagrywa vlogi...? No bardzo ciekawe.
Zgłoś
jarken 2013-06-23, 13:53
A ja się dowiedziałem w końcu, co mi jest.
Zgłoś
galanonim 2013-06-23, 14:05
Tu chodzi o to, ze ziomek nie ma znajomych bo nikomu nie chce sie rozmawiac z takim nudziarzem, a on próbuje do tego dorobić teorię i udawać ze to jego wybór )
Zgłoś
R................t 2013-06-23, 14:08
Częściowo się zgodzę, częściowo nie.
Zgłoś
Philipek 2013-06-23, 14:18 3
nie przywitanie sie, wchodzac do towarzystwa jest brakiem dobrych manier.
Zgłoś
s................8 2013-06-23, 14:53 1
A ja powiem tak, ludzie się witali, witają i będą witać a jak ja jestem w towarzystwie i dochodzi do naszego grona jakiś koleś którego ja nie znam a zapewne jest czyimś znajomym, i nie poda mi ręki to uznam to za brak kultury i szacunku do ludzi do których dołączył, po prostu mógłbym go przez znielubić a może nawet i przyjebać się i mu wpierdolić (ręki z gówna chyba nie ma?!) Mam całkiem spore grono znajomych a szczególnie spotykam większość z nich na różnych imprezach masowych czasami udawało mi się dołączać do grupy przeszło 40 osób gdzie połowę znałem a druga połowa była znajomymi moich znajomych także zajmowało to czasami nawet i z 30 min żeby z każdym się przywitać i oczywiście robiłem to i będę zawsze robił bo to dla mnie tak normalne jak to że Polska leży w europie, więc niech mi tu nie wyjeżdża jakiś pet który usprawiedliwia swoje frajerskie cwelowskie zachowanie jakimś introwertyzmem, bo żeby znajomemu albo osobie która z nim stoi ręki nie podać to trzeba być jakąś jebaną parówą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem