Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
won z tym pedalstwem
Racja, możesz więc sobie już stąd iść.
Można. Niby co w nich fajnego? Tańczenie do muzyki, której się nie lubi z ludźmi, których się nie lubi i nie zna. I jeszcze trzeba za to zapłacić. Chuj nie zabawa.
@down to jesteś bardzo niewyedukowany.
Nic dziwnego, kiedyś wszyscy woleli być dyslektykami.
Wyobraźcie sobie, że nagle musicie przestać palić, pić i zamiast tego z dnia na dzień przejść na dietę i zacząć ćwiczyć. Taki właśnie wysiłek stanowi dla introwertyka odezwanie się do drugiej osoby. Facet dobrze gada. Być może sposób, w jaki nagrywa swoje filmiki może być irytujący(mnie też wkurzają te cięcia wpół słowa), ale sens merytoryczny jest świetnie zawarty. Dodałbym, i pewnie autor filmiku by się ze mną zgodził, że my introwertycy mamy cholerny problem ze zrozumieniem niektórych praw rządzących tym światem, np. dlaczego o prestiżu danej osoby decyduje ilość spożytego alkoholu na imprezie. Ja na przykład nie rozumiem zupełnie, dlaczego za ten komentarz zostanę zmieszany z błotem. Nie rozumiem, dlaczego ktoś nie może uszanować mojego zdania. Ta, w końcu jesteśmy na sadisticu.
kurwa luju, tak jak swka napisał na chuj o tym mówi, to jest j a s n e i oczywiste!! A on niby jest tym całym "introchujrtykiem", ale chciałby być internetowym "celebrytom", mówi, że nie zależy mu na uznaniu innych, ale jednak nagrywa ten filmik.. więc na chuj go nagrywa jeżeli i tak mu wszystko jest obojętne, na chuj się tłumaczy? Ogólnie to wkurwiają mnie wszyscy ci "mentorzy" internetowi, kurwa fizjolodzy jebani.
Kto wypije więcej alkoholu ten jest wg ciebie bardziej zajebisty? chyba w podstawówce, najwyraźniej nigdy nie byłeś na żadnej domówce jeśli tak mówisz, najwyraźniej nie masz i nie miałeś nigdy znajomych, a no tak jesteś introwertykiem i masz na to wyjebane.. to na chuj się wypowiadasz? Oburzony pimpuś kurwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów