Mistrzostwo.
Mistrzostwo.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak jesteś kurwa taki mądry to szukaj sobie rozjebanych na podłodze mózgów, albo najlepiej rozjeb się sam, nakręć to i nam pokaż bo na tym portalu wszystko już było i cokolwiek by nie wrzucić to jest usuwane bo 'już było'.
poza tym tego posta mógłbyś dodać pod każdym materiałem w wersji dla niezalogowanych ponieważ ludzie wrzucają tu różne rzeczy. Ten portal tworzą ludzie i jeśli jakiś materiał w poczekalni im się spodoba to trafia na główną, taka kolej rzeczy.
nie widzę nic złego we wrzucaniu tu ciekawych rzeczy, niekoniecznie ociekających krwią i przemocą.
dziękuję, dobranoc.
@eye-toy
jak jesteś kurwa taki mądry to szukaj sobie rozjebanych na podłodze mózgów, albo najlepiej rozjeb się sam, nakręć to i nam pokaż bo na tym portalu wszystko już było i cokolwiek by nie wrzucić to jest usuwane bo 'już było'.
poza tym tego posta mógłbyś dodać pod każdym materiałem w wersji dla niezalogowanych ponieważ ludzie wrzucają tu różne rzeczy. Ten portal tworzą ludzie i jeśli jakiś materiał w poczekalni im się spodoba to trafia na główną, taka kolej rzeczy.
nie widzę nic złego we wrzucaniu tu ciekawych rzeczy, niekoniecznie ociekających krwią i przemocą.
dziękuję, dobranoc.
Jestes kobieta, wiec wytlumacze Ci to w prosty, zrozumialy i przyswajalny sposob.
Wrzucanie takiego filmiku na sadistica (albo na dobra sprawe koncertu metallici czy spalania sie bezpiecznikow - inne dzisiejsze hity) to jak gotowanie w ubikacji.
Ubikacja jest od srania nie od gotowania.
Chociaz najbardziej ubolewam nad tym, ze nie moge powiedziec komus zeby "wypierdalal" musze sprytnym hoplem obchodzic i uzywac pedalskich slow jak "wyjdz" "odejdz" "proponuje zmiane serwisu" spedaleństwo troche
Koles spiewa spoko
w prosty sposób bo w inny nie umiesz? wnioskuję to po języku w jakim piszesz swoje komentarze. w tym roku połowinki czy komers? (datę urodzenia KAŻDY może podać fałszywą ;] )
poza tym ciekawe że pisze to ktoś kto ma caaałe 6 tematów bo reszta już była.
więc zamiast pisać bzdury albo idź się poucz do egzaminu gimnazjalnego albo RUSZ DUPĘ I SAM ZNAJDŹ COŚ CO NADAWAŁOBY SIĘ NA SADISTICA.
@okanslig
w prosty sposób bo w inny nie umiesz? wnioskuję to po języku w jakim piszesz swoje komentarze. w tym roku połowinki czy komers? (datę urodzenia KAŻDY może podać fałszywą ;] )
poza tym ciekawe że pisze to ktoś kto ma caaałe 6 tematów bo reszta już była.
więc zamiast pisać bzdury albo idź się poucz do egzaminu gimnazjalnego albo RUSZ DUPĘ I SAM ZNAJDŹ COŚ CO NADAWAŁOBY SIĘ NA SADISTICA.
1. W prosty sposob, bo mimo, ze Cie nie znam to z zachowania wnioskuje, ze jestes tylko napinajaca sie cipka na pmsie. A doswiadczenie podpowiada, iz jesli w ogole jakies argumenty do takich kobiet trafiaja to jedynie proste.
2. W tym roku w gimnazjum bylem, ale jako praktykant.
3. Nie pisze bzdur, ale jak juz nadmienilem, argumenty moga miec trudnosci z trafieniem do Ciebie. Co jest bzdurnego w twierdzeniu, ze sadistic to miejsce na czarne poczucie humoru? Wbrew pozorom kilka osob wciaz podziela to zdanie.
4. Czasem wrzucam, mysle, ze sredniej nie zanizam.
5. Nie pyskuj, to tylko Internet.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów