📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Każdy faszysta jest ukrytym pedałem." WaterJetPenis
Kurwa, jak można mylić pojęcia faszyzmu i nazizmu?! o_O
neonaziole, piewcy Radio Maryja jak NOP czy MW i antifa do gazu, każda z tych grup jest na swój sposób pojebana...
neonaziole, piewcy Radio Maryja jak NOP czy MW i antifa do gazu, każda z tych grup jest na swój sposób pojebana...
@Up
Można być i faszystą i pedałem jednocześnie.
Dla mnie ta cała szopka Narodowych Socjalistów etc jest co najmniej śmieszna. Żyjemy w XXIw. i czy im się podoba czy nie ludzie są coraz bliżej siebie czy to Chińczyk z Polakiem czy Murzyn z Niemcem. To nie średniowiecze żeby karać za wygląd.
A swoją drogą kim ty kurwa jesteś? Można rzec do nazisty etc. Jesteś takim samym człowiekiem jak Czarny, Arab i Azjata. I to że uważasz się za lepszego wynika z twoich kompleksów.
Pajace.
Można być i faszystą i pedałem jednocześnie.
Dla mnie ta cała szopka Narodowych Socjalistów etc jest co najmniej śmieszna. Żyjemy w XXIw. i czy im się podoba czy nie ludzie są coraz bliżej siebie czy to Chińczyk z Polakiem czy Murzyn z Niemcem. To nie średniowiecze żeby karać za wygląd.
A swoją drogą kim ty kurwa jesteś? Można rzec do nazisty etc. Jesteś takim samym człowiekiem jak Czarny, Arab i Azjata. I to że uważasz się za lepszego wynika z twoich kompleksów.
Pajace.
Jak was ciapateria będzie zmuszać do modłów 5 razy dziennie do swojego allaha to docenicie dopiero.
@up
bo żeby być przeciwny Islamizacji trzeba być drugim skrajnuchem, wykurwiście...
bo żeby być przeciwny Islamizacji trzeba być drugim skrajnuchem, wykurwiście...
Z tego co mi się wydaje i co mniej więcej pamiętam to to, że faszyzm opiera się głównie na oddaniu państwa w ręce korporacji (co jest trochę nie halo). Początkowo w faszyźmie istniał nacjonalizm pozbawiony rasizmu. Dopiero pod wpływem nazistowskich Niemiec Włosi przyjęli również i tę cechę. Tak więc faszyzm pomijając to że jest systemem kiepskim, z założenia nie był nastawiony na niechęć wobec mniejszości.
Poprawcie jeżeli się mylę
Poprawcie jeżeli się mylę
Na tytuł antysemity, rasisty czy nazisty trzeba sobie zasłużyć. Musisz znać ich historie, poznać kulturę i obyczaje tych których się nienawidzi, lub w przypadku nazizmu-jego założenia. Nie popieram tego, ale jednak jestem w stanie to zrozumieć. W przeciwnym wypadku jesteś co najwyżej debilem który drze ryja i idzie pod sztandarami z których chuja rozumie.
Ja pierdole piszecie za długie posty... komu to się kurwa będzie chciało czytać żeby być w temacie... Idę na jakiś normalny artykuł w którym śmieją się z murzynów ! Hejo
Fritzl napisał/a:
"Lepiej być faszystą niż pedałem." Alessandra Mussolini
Dla mnie pedał i faszysta to to samo
napisał to człowiek który ma w dupie dobro ojczyzny i przedstawił tylko złą stronę. Owszem są debile ale wyjątki się zdarzają a ludzie którzy walczą i nagłaśniają sprawy które powinny być już dawno rozwiązane są ukrywane i myślisz, że tylko nacjonaliści to debile? a ta cała banda co mieszka w squatach nie płacąc za nic i żebrząc na ulicach jest lepsza? do nich nikt się dopierdala bo "oni są odrzuceni, skrzywdzeni" a ćpają, chleją i okradają... lepiej najpierw dowiedz się więcej niż wypiszesz następnym razem takie bzdury...
ale to nie chodzi o karanie za wyglad tylko problem z ze kolorwych coraz wiecej w europie np w takiej francji rodzi sie wiecej imigrantow niz rodowitych francuzow za kilkanascie lat bedzie wiecej ich niz francuzow we francji nie mowiac o ciaglych szopkach w paryskich dzielnicach imigrantow KURWA
pozatym kurwa polecam filmik z yt ktory tu chyba kiedys byl "Europa w 2029 roku"
pozatym2 to drogie "mądre dzieci" = lewacy jak nie odróżniacie NOP'u od Blood'n'honour to gratuluje kurwa dluzej ogladajcie zaklamane media
pozatym kurwa polecam filmik z yt ktory tu chyba kiedys byl "Europa w 2029 roku"
pozatym2 to drogie "mądre dzieci" = lewacy jak nie odróżniacie NOP'u od Blood'n'honour to gratuluje kurwa dluzej ogladajcie zaklamane media
muchospray napisał/a:
Dla mnie pedał i faszysta to to samo
No to brawo, idź przyrodę odrób dzieciaku bo dobranocki nie będzie
Ja po czesci potrafie zrozumiec lysych. Niekoniecznie tych ktorzy nienawidza aby nienawidziec, ich bym bardziej podpial pod dresiarzy ktorzy tylko szukaja zaczepki. Poza tym skinow mozna podzielic na 3 grupy:
1) tych ktorzy lubia sie najebac i szukac zaczepek(zwykli chuligani, tylko ze w flekach i glanach)
2) tych ktorzy naprawde wierza w to co robia
3) i SHARP'ow, czyli tych ktorzy nie sa rasistami a patriotami(tych lubie najbardziej). polecam lyknac troche wiedzy o "lysych"
Osobiscie sam jestem rasista, ale mam ku temu powody. To nie jest tak ze nienawidze kogos za kolor skory ale najczesciej chodzi o zachowanie ogolu ludzi ich pokroju. Popatrzmy na cyganow w Polsce, nie pracuja,kradna,zebraja,siedza na socjalu, z edukacja tez u nich niezbyt kolorowo. Sam znam przyklad dziewczyny ktora chciala sie uczyc dalej po skonczeniu gimnazjum ale rodzina jej zakazala. Bardzo specyficznie zjebana grupa ludzi. A wiecie skad biora pieniadze na zycie? z Twojego i Twoich rodzicow portfela! Jasne ze nie wszyscy cyganie sa tacy, ale niestety jakies 95% z nich tak postepuje. A Ci ktorzy nie potrafia tego zrozumiec chyba nigdy nie mieszkali w okolicach cyganskiej dzielni. Do reszty "kolorow" nic nie mam. Czesc europy sie powoli bierze za takich ludzi np. Francja i Wlochy.
Wole byc rasiolem niz jakims anarcholem czy tam innym komuchem.
1) tych ktorzy lubia sie najebac i szukac zaczepek(zwykli chuligani, tylko ze w flekach i glanach)
2) tych ktorzy naprawde wierza w to co robia
3) i SHARP'ow, czyli tych ktorzy nie sa rasistami a patriotami(tych lubie najbardziej). polecam lyknac troche wiedzy o "lysych"
Osobiscie sam jestem rasista, ale mam ku temu powody. To nie jest tak ze nienawidze kogos za kolor skory ale najczesciej chodzi o zachowanie ogolu ludzi ich pokroju. Popatrzmy na cyganow w Polsce, nie pracuja,kradna,zebraja,siedza na socjalu, z edukacja tez u nich niezbyt kolorowo. Sam znam przyklad dziewczyny ktora chciala sie uczyc dalej po skonczeniu gimnazjum ale rodzina jej zakazala. Bardzo specyficznie zjebana grupa ludzi. A wiecie skad biora pieniadze na zycie? z Twojego i Twoich rodzicow portfela! Jasne ze nie wszyscy cyganie sa tacy, ale niestety jakies 95% z nich tak postepuje. A Ci ktorzy nie potrafia tego zrozumiec chyba nigdy nie mieszkali w okolicach cyganskiej dzielni. Do reszty "kolorow" nic nie mam. Czesc europy sie powoli bierze za takich ludzi np. Francja i Wlochy.
Wole byc rasiolem niz jakims anarcholem czy tam innym komuchem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów