📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy mi się tylko tak wydaję, czy to jest zfotoszopowane :o?
W GIMPie robiłem, może kiedyś się nauczę z tego lepiej korzystać, żeby nie wyglądało jak w paincie.
Masakryczna twórczość. Jestem zwolennikiem, ale to co stworzyłeś to dno.
widze ze Microsoft ciagle trzyma sie standardow z Win 3.11, i paint dalej pozostaje najlepszym narzedziem do obrabiania "grafiki"
ale nie zalamuj sie, moze kiedys bedziesz tak dobry ze namalujesz mone lise albo cos przy uzyciu painta
ale nie zalamuj sie, moze kiedys bedziesz tak dobry ze namalujesz mone lise albo cos przy uzyciu painta
Stary, chyba powiem powiem o tobie pewnej polskiej firmie która zajmuje się produkcją... yyy... towaru chemicznego pochodzenia organicznego z obiektów modyfikowanych genetycznie (Zenex) w pewnej wsi w której mieszka syn sąsiada dziadka mojego wujka, szef firmy Zenex szuka dobrego grafika na tego typu bilboardy, porozrzucałoby się po całej wsi, co Ty na to? Bo powiem Ci szczerze, że Twoje zdolności obróbki grafiki komputerowej mnie powaliły!
niewazne jak jest wykonane, eh. pomarzmy kurwa troche, wypalmy lolka i cieszmy sie wlasnymi wizjami zalegalizowania trawy;] sadzic, palic, ZALEGALIZOWAC;]
Tak sobie przeglądam tematy na wp.pl , a tu:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów