📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jakimś dziwnym trafem większość sympatyków hh ma niesamowicie bogaty zasób słów ;]
ciężkie życie, blokowisko, jesteśmy pato, hwdp
przez hip hop w polsce rozszerza się patologia... nienawidzę skurwysynów w dresach.
Kiedyś kumpel opowiadał, jak jechał autobusem, i siedział w kącie koleś: z wyglądu gimbus, chudy, blady, pryszczaty, taki ćpun prawie, z założonym kapturem i puszczał na cały autobus ten o to utwór (oczywiście głośnik trzeszczał):
Starszy-Nasze bloki
Nie ma co, ambitny utwór
Starszy-Nasze bloki
Nie ma co, ambitny utwór
ha ale to stare jest
to idz sobie przypierdol heroiny i sie potarzaj w blocie
Cytat:
przez hip hop w polsce rozszerza się patologia... nienawidzę sk***ysynów w dresach.
"Jestem w stanie założyć się że ten, osiemdziesiąt polskiej młodzieży w liceach pali marihuanę bynajmniej raz w tygodniu"
"takie koncerty bardzo wpływają na charakterystykę polskiej młodzieży"
"powiem że powinna być legalizacja, nie, bo z tego polska ma piniondze"
Cytaty-perełki z pamięci - mogą być odrobine niezgodne z rzeczywistością ale oddają poziom intelektualny rozmówców. Wiesz o co chodzi?
"takie koncerty bardzo wpływają na charakterystykę polskiej młodzieży"
"powiem że powinna być legalizacja, nie, bo z tego polska ma piniondze"
Cytaty-perełki z pamięci - mogą być odrobine niezgodne z rzeczywistością ale oddają poziom intelektualny rozmówców. Wiesz o co chodzi?
lapps napisał/a:
ha ale to stare jest
właśnie o takiej patologii jak ty pisze! gratulacje nie ma to jak zatwierdzić czyjś komentarz, albo to zrobiłeś specjalnie albo jesteś idiotą.
rockface123 napisał/a:
właśnie o takiej patologii jak ty pisze! gratulacje nie ma to jak zatwierdzić czyjś komentarz, albo to zrobiłeś specjalnie albo jesteś idiotą.
sadistikowe pato
rockface123 napisał/a:
no to kurewsko spudlowales bo hip hop mi srednio podchodzi. a moj post byl dokladnie tym samym co twoj tylko wymierzony w druga strone ale ty dalej masz wrazenie, ze twoja wypowiedz byla "na poziomie", co?
Nawiązując do ludzi, którzy krytykują innych ze względu na to jakiej muzyki słuchają, zacytuję Rahima:
Ci mali i duzi, i intruzi,
którzy z butami cisną w życie innych ludzi.
Każdy potworny wstręt we mnie budzi,
najchętniej rozpieprzyłbym ich z Uzi.
PS:
Przez uogólnianie i uprzedzenia w Polsce rozszerza się głupota. Nienawidzę skurwysynów bez mózgu i własnego poglądu na świat.
Ci mali i duzi, i intruzi,
którzy z butami cisną w życie innych ludzi.
Każdy potworny wstręt we mnie budzi,
najchętniej rozpieprzyłbym ich z Uzi.
PS:
rockface123 napisał/a:
przez hip hop w polsce rozszerza się patologia... nienawidzę skurwysynów w dresach.
Przez uogólnianie i uprzedzenia w Polsce rozszerza się głupota. Nienawidzę skurwysynów bez mózgu i własnego poglądu na świat.
Nie rozumiem Hip Hopu, który nie rozumie ludzi !
Jeny, hh można słuchać, albo i nie, jak w każdej muzyce tu też występuje banda idiotów, którzy grają właśnie dla tej głupszej części społeczeństwa, ale są także raperzy którzy grają z przekazem i naprawdę zmuszają do myślenia, żeby nie być gołosłowny:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów