📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dyskusja z ćwokami, którzy w każdym jednym filmiku, widzą tylko i wyłącznie winę motocyklisty, to jak walka z antyszczepionkowcami cz BLM. Zbyt głupie to to, żeby zrozumieć jakikolwiek argument.
precission napisał/a:
Ty halman jesteś już tak wkurwiajacy, że weź już opuść ten portal.
Jaki kurwa punkt honoru? Auto zajechało drogę ludziom pacanie.
Oho, następny wziął sobie za punkt honoru ubliżanie Halmanowi XD
A może po prostu jesteś motopizdą i boisz się, że Halman kiedyś skomentuje filmik z Tobą w roli głównej
porczmanki napisał/a:
W piździe ma to uzasadnienie, a nie w instynkcie. Poza tym, jeśli próbujesz kogoś usprawiedliwiać, że kieruje się instynktem, a nie rozumem, to robisz z niego bezmyślnego zwierza. Jeśli na prawdę nie widzisz co się tu stało, to jesteś jeszcze głupszy niż te instynktowne, zafiksowane motopizdy.
Oho Następny Bruce Wszech kurwa wiedzący W piździe byłeś i gówno widziałeś, ale się wypowiadasz Polecam zapoznać się z jakąkolwiek książką dotyczącą motocyklizmu... A nie, wróć Pizda jesteś i nawet pewnie nie wiesz co to książka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów