Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki kurwa punkt honoru? Auto zajechało drogę ludziom pacanie.
Ty halman jesteś już tak wkurwiajacy, że weź już opuść ten portal.
.
dobrze panie motocyklisto, przepraszam panie motocyklisto, szacunek panie motocyklisto bo do zmarłych to ja mam szacunek.
Jakie zajechało drogę ? Jak by nie zapierdalał to by dal radę to auto zmieniało juz pas jazdy (fakt nie na swój) ale juz dużo wczesniej miał możliwość .
Każdy ma w życiu jakiś cel...
dobrze panie motocyklisto, przepraszam panie motocyklisto, szacunek panie motocyklisto bo do zmarłych to ja mam szacunek.
No i widzisz nie jestem motocyklistą, ale za to mam mózg i go używam, a jak widać u Ciebie zwoje się wyprostowały.
Przecież widać ze motocyklista zapier… jak pojebany a na filmiku widzimy tylko jego hamowanie. Gość z osobówki nie był w stanie oszacować jego odległości i prędkości tak zapier… smierć na własne życzenie
nie, nie mają w zwyczaju się zabijać... Może to tak wyglądać na filmie, jednakże ma to swoje uzasadnienie w instynkcie samozachowawczym. W sytuacjach podbramkowych mózg powoduje że skupiasz swój wzrok na przeszkodzie, którą dostrzegłeś i za wszelką cenę nie chcesz w nią uderzyć . Stan ten określany jest fiksacją wzroku. Dodając do tego fakt, że na 2 kołach "jedzie się tam gdzie się patrzy", facet wjeżdża na czołówkę z samochodem bo na nim skupił swój wzrok i wjechał na sadola. Jest wiele takich pułapek w instynkcie samozachowawczym jeżdżąc na 2 kołach.
W piździe ma to uzasadnienie, a nie w instynkcie. Poza tym, jeśli próbujesz kogoś usprawiedliwiać, że kieruje się instynktem, a nie rozumem, to robisz z niego bezmyślnego zwierza. Jeśli na prawdę nie widzisz co się tu stało, to jesteś jeszcze głupszy niż te instynktowne, zafiksowane motopizdy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów