18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
1.Michal 2013-09-17, 17:00 4
Zgłoś
Klocu16 2013-09-17, 17:29
A mógł nie mówić
Zgłoś
FoxBlade 2013-09-17, 20:32 1
Nie skacz! Nowy temat na hardzie.
Zgłoś
Hillsenn 2013-09-17, 20:37 2
Co to kolejny kurna kwejk?! Coraz częściej widzę jakieś gówniane obazki. Won mi tym badziewiem na besty, czy inne ścierwo tego pokroju.
Zgłoś
K................n 2013-09-17, 21:05
Hillsenn

Jak tutaj Ci coś nie pasuje, to won na kwejka
Zgłoś
ellsworth 2013-09-17, 21:13
Prosto z kwejka. No ludzie...
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2013-09-17, 21:27
Starsze niż internet.

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
Unhumand 2013-09-17, 22:03
Nie żebym się dopierdalał czy coś, ale to bardziej pasuje na demotywatory niż na sadola
Taka moja mała opinia.
Zgłoś
ferdziu7 2013-09-17, 23:29
Mam tylko jedno pytanie ... Jak takie gówno jest na głównej ... Zaczyna mnie zastanawiać kto odwiedza tą stronę? Kiedyś jak wchodziłem na sadola to aż ciarki szły takie rzeczy można było znaleźć, a połowa obecnych sadoli bała by sie obecnie otworzyć główną przed swoimi rodzicami ... coraz mniej sadyzmu w sadolu!
Zgłoś
S................l 2013-09-18, 1:33
Akurat rysunek wyśmiewa dzisiejszą "kulturę", więc może być. To jeszcze nie jest kwejkowy szmelc.
Zgłoś
Roczu 2013-09-18, 7:02
ja wam powiem że bez neta nic do roboty by nie było było. Chcesz jeździć na BMX to sporo kasy kosztuje (mw 1000zł), deskorolka (200) Rower (500). dobra sporty sportami ale np taka gitara z piecem (1000używana)

można oszczędzać ale jak się pracuje, tylko w tedy i tak nie masz na to czasu. a jak siedzisz w szkole to hajsu nie zdobędziesz bo jak.

Rock,metal I'm otaku
Zgłoś
MD 2013-09-18, 8:20
Nie skacz!
Można legalnie strzelać do cyganów !
Zgłoś
mastapop 2013-09-18, 9:47
Roczu, wszystko kosztuje. Komputer to Ci za darmo dali w sklepie i do niego jeszcze dorzucili dożywotni pakiet internetowy w gratisie? Jeśli tak to trzeba było wziąć jakiś sprzęt sportowy zamiast niego. Same korzyści: byłbyś zdrowszy, miałbyś świetną kondycję, laski ponoć wolą wysportowanych gości a przede wszystkim za pomocą deskorolki nie pisałbyś durnot w internecie. Pozdrawiam.
PS. Ostatniego zdania nie musisz brać do siebie, nie lubię jak ktoś przeze mnie płacze.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów