📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzyńskie zabawy, jeszcze oponkę mógł mu założyć
nie bójcie się murzyn ćwiczy do do maratonu run nigga ( spierdalanie przed policją .)
Polska wersja to "rowerek".
Do wykonania są potrzebni: śpiąca ofiara, 3 asystentów, widzowie.
Asystent wkłada ofierze papier między palce u nóg. Podpala. Pozostali asystenci przytrzymują ofiarę.
Widownia ryczy z zachwytu, gdy ofiara "pedałuje" nogami, usiłując zgasić ogień.
Zainspirowany filmem bodajże "Ballada o Januszku" brałem w tym udział (jako asystent). Później mieliśmy przesrane.
Asystent wkłada ofierze papier między palce u nóg. Podpala. Pozostali asystenci przytrzymują ofiarę.
Zainspirowany filmem bodajże "Ballada o Januszku" brałem w tym udział (jako asystent). Później mieliśmy przesrane.
Murzyni uczą się panować nad ogniem, Bambo przekonał się, że podpalenie stóp Kalemu nie było dobrym pomysłem.
Nigdy nie zrozumiem takich zabaw, za moich czasów jeśli ktoś zaliczył "zgon" to się go zostawiało w spokoju, ewentualnie holowało do domu w razie potrzeby...
mariuszzzzz24 napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem takich zabaw, za moich czasów jeśli ktoś zaliczył "zgon" to się go zostawiało w spokoju, ewentualnie holowało do domu w razie potrzeby...
To jakaś prehistoria. Dzisiaj strach wychylić jednego za dużo, bo w najlepszym przypadku nasmaruja Ci twarz jakimś gownem. Miło wspominam czasy kiedy po zgonie odprowadzało się delikwenta w bezpieczne miejsce i - uwaga - w razie potrzeby sprzątało się po nim.
To jakaś walarnia koni. Na stoliku "lotion" , wokół porozrzucane chusteczki - a na ścianach szyby za którymi pewnie panny kręcą dupami.... Nieźle się czarni masturbanci bawią.
torturant napisał/a:
Polska wersja to "rowerek".
Dokładnie,
dlatego, wojacy kiedyś dla mnie byli zwykłymi hujami,
teraz są,
pizdami,
a dotyczy to sołdatów, w każdym kraju
mariuszzzzz24 napisał/a:
pewien znawca cipek z sadola jak widzi, ze ktos zaliczył zgona to zalicza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów