📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za pare dni wypłyną w internecie, "arabskie sex taśmy", ze skradzionego telefonu. Znany w Turbanstanie sprzedawca dywanów Abdullah Al-anal w intmnych relacjach ze swoją kochanką kozą. Wynikł skandal, ponieważ kochanka koza złamała prawo szariatu i oddawała się uciechom bez burki.
juz chuj w religie i te sprawy, wyjebane. jakim chujem trzeba byc, aby dziada okrasc? mam nadzieje, ze go dopadli i ukarali w tamtejszy sposob.
Riikko napisał/a:
juz chuj w religie i te sprawy, wyjebane. jakim chujem trzeba byc, aby dziada okrasc? mam nadzieje, ze go dopadli i ukarali w tamtejszy sposob.
Twarz widać więc pewnie ktoś go rozpozna nie to co u nas w polsce że cywila sie pokazuje i obnazą w tv z każdej strony a złodzieja sie dba aby był anonimowy.. kurwa nigdy tego nie zrozumiem...
Quassar napisał/a:
kurwa nigdy tego nie zrozumiem...
rodzina zgwałconej i zamordowanej dziewczyny pokazywana bez ogródek na pogrzebie; "to są ci co ich córka została zabita"
a ryj mordercy "zapikselizowany"...
tak bardzo nie fejk...
podoba mi się zestaw biurowy na ladzie - jan niezbędny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów