📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak to coś szło bokiem, to myślałem, że to gruba murzyńska mamasita. A to stary nigerus zapasiony na KFC i one dollar menu w hajmerykańskim maku.
Jakby biały siedział w środku to by mu rozjebali to auto, okradli go i na koniec po nim by skakali.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Socjal kurdeee
marcino_zly napisał/a:
Jebać to co zrobił, pytanie skąd mają hajs na takie auta?
Socjal kurdeee
Pewnie pracuje 40h tygodniowo... XD
Jakoś cieniutko osmalił go tym dezodorantem, myślałem że przestanie jak będzie pusty pojemnik
marcino_zly napisał/a:
Jebać to co zrobił, pytanie skąd mają hajs na takie auta?
Socjal kurdeee
Oho! Sadolowy rasista "wie" Do roboty się weź, to też będziesz miał
Przemieszczałby się szybciej, gdyby się toczył. Co za spasiona małpa. Kto to kurwa dokarmiał?
buja się jak pierdolony rezus
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
~VeIture napisał/a:
Jakby biały siedział w środku to by mu rozjebali to auto, okradli go i na koniec po nim by skakali.
to wyobraź sobie, co by było, gdyby to biały zrobił tak czarnemu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów