Jak można w ogóle zasnąć na meczu ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasnął bo nasza reprezentacja dostawała baty od jakiegoś Mozambiku..
Jak można zasnąć na meczu!? Jak można nie zasnąć... Rozumiem grać, bo sport to zdrowie, ale oglądać bandę pedałów biegających za piłką? Nie ma nic nudniejszego.
jak widac na załączonym filmiku mozna kurwa zasnac:p moze mu sie fajne dupy śnily??:]
@burżuj
widzę kolega w piłkę tylko gra, a nie ogląda. Hmm... ale skoro kolega gra, a ktoś kolegę ogląda to nie staje się kolega jednym z 'pedałów biegających za piłką' ??
widzę kolega w piłkę tylko gra, a nie ogląda. Hmm... ale skoro kolega gra, a ktoś kolegę ogląda to nie staje się kolega jednym z 'pedałów biegających za piłką' ??
burżuj napisał/a:
Jak można zasnąć na meczu!? Jak można nie zasnąć... Rozumiem grać, bo sport to zdrowie, ale oglądać bandę pedałów biegających za piłką? Nie ma nic nudniejszego.
kurwa prawdziwy mezczyzna sie odezwal
burżuj napisał/a:
Fan szydełkowania na czas
okar19 napisał/a:
Jak można w ogóle zasnąć na meczu ?
Idź na mecz polskiej ligii, to się przekonasz jak. No chyba, że obudzą cię latające krzesła.
mam to samo jak czasem oglądam te wasze pojebane filmy.
ogólnie spoko, browar leci
ogólnie spoko, browar leci
ten kolo co się smieje w połowie filmiku brzmi jakby laga złapał ;P
Talth92 napisał/a:
@burżuj
radziłbym koledze iść do dobrego okulisty, bo kolega chyba słabo widzi. Ani nie gram, ani nie oglądam. Bodybuilding rulez!
ziutek11113, Ryuk - moja męskość i zajęcia po robocie, moja sprawa.
ten pan zasnął a reszta buczała i w pewnym monecie jego glowa poleciała do tyłu a on sie ubudził i reszta klaskała. opisuje filmik tym którym nie działa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów