📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ken block mógłby się uczyć...
Drążek ręcznego jak w prawdziwej rajdówce
... no gdyby nie po lewej
... no gdyby nie po lewej
cwaniak niech by jeździł tak jak by miał ręczny w serii a nie przerobiony na hydrauliczny
Chuja się znam, ale pałowanie czegokolwiek na ręcznym to nie drift...
C0C0JUMBO napisał/a:
Mógł by latać jak samolot tym gównem, nie powstrzyma to mojego odruchu wymiotnego. Multipla to zlo!
A kiedykolwiek ją miałeś?
Jeżeli twoja odpowiedź to "nie" to stul mordę.
Fakt faktów nie jest może zbyt piękna, ale jako auto rodzinne sprawdza mi się od kilku lat idealnie. Dużo lepiej niż wcześniejszy vw i opel.
ziajos napisał/a:
A kiedykolwiek ją miałeś?
Fakt faktów nie jest może zbyt piękna, ale jako auto rodzinne sprawdza mi się od kilku lat idealnie. Dużo lepiej niż wcześniejszy vw i opel.
Jeździsz multipla, ale siara.
Zgadzam się. Auto jest strasznie chujowe z wyglądu ale jechałem nim kiedyś i w środku jest zajebiste. Bardzo dużo miejsca, komfort w chuj. Super rodzinne auto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów