18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
de_Sade 2019-07-25, 21:28 7

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
czakalakax 2019-07-25, 21:31
112 nieprzypadkowe
Zgłoś
C0C0JUMBO 2019-07-25, 21:46
Mógł by latać jak samolot tym gównem, nie powstrzyma to mojego odruchu wymiotnego. Multipla to zlo!
Zgłoś
Szymon86 2019-07-25, 22:00 13
Zgłoś
C................I 2019-07-25, 22:10
Ken block mógłby się uczyć...
Zgłoś
hellbwoi 2019-07-25, 22:59 2
tu film z zakupu od Harolda, jest jazda próbna..

Zgłoś
hutsch 2019-07-25, 22:59 1
Drążek ręcznego jak w prawdziwej rajdówce
... no gdyby nie po lewej
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-07-25, 23:07 5
cwaniak niech by jeździł tak jak by miał ręczny w serii a nie przerobiony na hydrauliczny

Zgłoś
ZajętyPelikan 2019-07-26, 1:09 5
Chuja się znam, ale pałowanie czegokolwiek na ręcznym to nie drift...
Zgłoś
mesjans 2019-07-26, 9:53
Piwo za dziadka z mema.
Zgłoś
ziajos 2019-07-26, 11:13 4
C0C0JUMBO napisał/a:

Mógł by latać jak samolot tym gównem, nie powstrzyma to mojego odruchu wymiotnego. Multipla to zlo!

A kiedykolwiek ją miałeś?

Jeżeli twoja odpowiedź to "nie" to stul mordę.

Fakt faktów nie jest może zbyt piękna, ale jako auto rodzinne sprawdza mi się od kilku lat idealnie. Dużo lepiej niż wcześniejszy vw i opel.
Zgłoś
SirMajkel 2019-07-26, 11:20 3
ziajos napisał/a:

Fakt faktów nie jest może zbyt piękna, ale jako auto rodzinne sprawdza mi się od kilku lat idealnie. Dużo lepiej niż wcześniejszy vw i opel.

Jeździsz multipla, ale siara.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Wiewór 2019-07-26, 11:29 1
ziajos napisał/a:

Zgadzam się. Auto jest strasznie chujowe z wyglądu ale jechałem nim kiedyś i w środku jest zajebiste. Bardzo dużo miejsca, komfort w chuj. Super rodzinne auto.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
a................e 2019-07-26, 14:12
Drift z napędem na przód... Czyli każdy golfiarz na oblodzonym parkingu Biedronki to drifter.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów