No chyba że chcesz małpki w akcji zobaczyć na żywo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No chyba że chcesz małpki w akcji zobaczyć na żywo
Laska sobie w spokoju konia waliła w kiblu i nagle małpy się wturlały
Pracowałem w psychiatryku przez 1,5 roku. Nawet tamto miejsce wydaje się bardziej normalne przy amerykańskiej szkole.
Bohaterce na kibelku nieźle zwieracze musiały się zacisnąć
Zycie jest surrealne i ciekawsze niz filmy,...kto by wymyslil scene w ktorej bohater siedzi sobie w kabinie na sraczu a tu nagle materializuja sie 4 samice naczelnych i walcza mu pod nogami, uniemozliwajac podtarcie dupy.
Maniecky napisał/a:
Zycie jest surrealne i ciekawsze niz filmy,...kto by wymyslil scene w ktorej bohater siedzi sobie w kabinie na sraczu a tu nagle materializuja sie 4 samice naczelnych i walcza mu pod nogami, uniemozliwajac podtarcie dupy.
W Polsce pewnie jedyne co by się wturlało to pijany menel
Widzę, że niektóre negroidy wracają do korzeni i pozbyły się zbędnego obuwia.
Aż dziwne, że żadna z małp nie chwyciła niespodzianki z kibla i nie rzucała dookoła, jak to małpy mają w zwyczaju
Za przeszkodzenie białemu człowiekowi w załatwianiu potrzeb fizjologicznych, te małpy powinny zostać wybatożone dwukrotnie.
no ewidentnie brak im klasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów