📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden debil nie umie zjechać na pobocze, drugi debil zapatrzony c🤬j wie w co...
Teraz na szybkiego cztery sztuki w pasującym rozmiarze i na ładnych felgach trzeba wyłowić.
kaziuzlasu napisał/a:
jeden sikal do butli a drugi srał na poboczu i oto efekty
kaziuzlasu napisał/a:
Zapatrzony, ale nie w c🤬j wie w co, tylko zapatrzony w c🤬j, bo taki piękny.
jeden pas ruchu szeroki jak nasze wszystkie autostrady razem wzięte. Nie popieram Putina ale
popieram każdego kto buduje szerokie drogi w Moskwie
kolosasz napisał/a:
jeden pas ruchu szeroki jak nasze wszystkie autostrady razem wzięte. Nie popieram Putina ale
Te drogi budowane są na krótkich odcinkach, dla celów defilad na część związku radzieckiego i zwycięskiego Stalina.
Więc ochłoń.
smc napisał/a:
Te drogi budowane są na krótkich odcinkach, dla celów defilad na część związku radzieckiego i zwycięskiego Stalina.
Więc ochłoń.
I budowali je za Stalina. Wiesz jak wyglądała Moskwa 50 lat temu? Szerokie, puste ulice.
Wiózł opony do Afryki dla murzynów.
Oglądając ten filmik nienerwowo sie zastanawiałem, kto kto przyp🤬oli w tę ciężarówkę. Obstawiałem jakąś kacapską motop🤬deczkę, ale ostateczny wynik też mnie nie rozczarował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie