📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest, w dzisiejszych czasach trzeba wiedzieć z kim się pije... :/
Dokładnie. Ostatnio czytałem o kolesiu, którego wyruchał w dupę kumpel na libacji... Słabo pamiętają, ale jednego dupa strasznie boli, więc...
Obcinanie włosów to przesada, jak bym zobaczył siebie bez nich to padam na zawał sam otoczenie
z kolesiem owiniętym folią brakowało tylko , żeby dexter wyszedł z pod łóżka z nożem...
Ehh... stancja mi się przypomina i golenie brwi / malowanie markerami i pastą do butów / robienie różnych fryzur używając zamiast żelu jajko, albo płyn do naczyń... eh piękne czasy xD
c4l1ps0 rozdaje browce?
w tym ostatnim to chuje a nie koledzy , dla tego nigdy nie zaleje pały
shogo napisał/a:
w tym ostatnim to chuje a nie koledzy , dla tego nigdy nie zaleje pały
A co Ty kurwa Jehovah's Witness?
tego co owineli folią to brakuje tylko pedałów co wycieli by dziurkę w folii na wysokości jego dupska xd
Eric6666 napisał/a:
tego co owineli folią to brakuje tylko pedałów co wycieli by dziurkę w folii na wysokości jego dupska xd
głodnemu chleb na myśli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów