Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mnie to zawsze wkurwia, że przez takiego jednego debila później ludzie się spóźniają do roboty, po dziecko do szkoły, na zakupy itd. bo droga zajebana jego wrakiem i później 3h rozcinania origami jakie zostało z auta.
debila serio?? może po prostu zasłabł i stracił przez to życie, a ty aż 3 godziny życia...
debila serio?? może po prostu zasłabł i stracił przez to życie, a ty aż 3 godziny życia...
Dziecko,posłuchaj głosu rozsądku i idź stąd
@up
@up
@wszyscy, kurwa up
Skro na filmie widac tunel, to mozemy sie domyslac, ze to teren gorzyszty.
Skoro teren jest gorzysty i jest ciezarowka, to prawdopodonie zaladowana w chuj.
Skoro zaladowana w chuj, to pewnie z gorki hamulce dostaly w pizde az milo.
Skoro hamulce dostaly w pizde, az milo, to pewnie nie wytrzymaly i stad ta proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym.
Skoro proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym, to pewnie kierowca litosciwie darowal zycie takim debilom jak wy i postanowil sie wyjebac na scianie tunelu, zamiast na 20 osobowkach.
Szkoda.
@up
@up
@up
@wszyscy, kurwa up
Skro na filmie widac tunel, to mozemy sie domyslac, ze to teren gorzyszty.
Skoro teren jest gorzysty i jest ciezarowka, to prawdopodonie zaladowana w chuj.
Skoro zaladowana w chuj, to pewnie z gorki hamulce dostaly w pizde az milo.
Skoro hamulce dostaly w pizde, az milo, to pewnie nie wytrzymaly i stad ta proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym.
Skoro proba zatrzymania sie na pasie awaryjnym, to pewnie kierowca litosciwie darowal zycie takim debilom jak wy i postanowil sie wyjebac na scianie tunelu, zamiast na 20 osobowkach.
Szkoda.
Obrazek
niesamowite! lubisz placki ?
Mam rybki, jesli o to pytasz.
uważaj, bo górami zjadają mieczyki
p.s. placki z kabaczka są dobre
Zapłacił najwyższą cenę...
Wyjebali go z pracy i musiał odkupić zniszczony towar i ciężarówkę?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów