Gdyby próbował takich popisów gdy tylko np. kobieta nagrywa czy inny loaloa to być może byłby lepszy materiał (kwestia gustu moi kochani kwejkowicze) a tu koledzy zareagowali całkiem sprawnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wkurwia mnie takie coś gdzie ludzie przeszkadzają w selekcji naturalnej.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Skośni, więc w sumie mógł już tam zostać.
Jak tacy dobrze kumple to by go powstrzymali przed tym chorym pomysłem.
jak juz kopiowales na zywca nawet opis to mogles sie pofatygowac i wykasowac ten tekst o kwejku matole
mario7778 napisał/a:
Ty pierdolnięty jesteś? Myślisz, że to z kwejka?jak juz kopiowales na zywca nawet opis to mogles sie pofatygowac i wykasowac ten tekst o kwejku matole
gogle + laser w przeręblu i niech sobie pływają.
Wszyscy wiemy, że Ty nie masz kolegów, więc nie wymagamy od Ciebie czystko koleżeńskich odruchów.
Ja może z innej beczki. Zobaczcie na tych starych Japończyków, emerytura albo i jeszcze nie a weekend z chłopakami taplają się w chłodnej w wodzie. Innymi słowy wypełniaja czas swojego bytu jakimś hobby itp. Taki emeryt w Polsce notomiast siedzi na kanapie cały dzień i ogląda TVN czekając na śmierć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów