📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bądźmy realistami, którzy skończyli już gimnazjum... na końcu nie było paru stów na zakupy, więc za taki "prezent" można dostać co najwyżej wp🤬l...

Zgadzam się. Bardzo przyjemne, fajne, panience z pewnością się spodoba. Raz, drugi, może czasem trzeci. Nie można jednak liczyć, że takimi duperelami spełnisz kobiety zachcianki;] Ticorr dodał wczesniej komentarz uzupełniając idealnie moją myśl ;] Jak nie dasz pare stówke na zakupy co jakiś czas to takimi prezentami jak na filmiku możesz sobie co najwyżej podetrzeć zad ;]

@UP x3
Za dużo z dz🤬kami przebywacie i się wam w dupach poprzewracało...
Za dużo z dz🤬kami przebywacie i się wam w dupach poprzewracało...
Pedalskie... Ale pewnie dała mu dupy, bo laski lubią taki pedalski stuff :<

Pozytywne, zazdroszczę temu facetowi takich pomysłów bo sam bo sam chciałbym takie mieć.
W sumie to różę, czekolatki czy inne takie to każdy debil umie kupić a ten był kreatywny i dał lasce coś co jej się spodobało. I interesuje mnie tylko ilu kolesi którzy będą się hichrać z autora tych rysuków i którzy chcieli by dać coś takiego swojej lasce tylko że z braku należytej ilości krwi mogą myśleć tylko penisem bo na mózg im nie starcza i dlatego wolą się nap🤬lać z gościa. P🤬lona loża szyderców
W sumie to różę, czekolatki czy inne takie to każdy debil umie kupić a ten był kreatywny i dał lasce coś co jej się spodobało. I interesuje mnie tylko ilu kolesi którzy będą się hichrać z autora tych rysuków i którzy chcieli by dać coś takiego swojej lasce tylko że z braku należytej ilości krwi mogą myśleć tylko penisem bo na mózg im nie starcza i dlatego wolą się nap🤬lać z gościa. P🤬lona loża szyderców
@Up
Ty bądź kreatywny i zamiast "czekolatek" i "hichrania", kup swojej lubej słownik, a potem wspólnie w blasku świec go przeczytajcie. Pomoże ci z trudniejszymi wyrazami.
Ty bądź kreatywny i zamiast "czekolatek" i "hichrania", kup swojej lubej słownik, a potem wspólnie w blasku świec go przeczytajcie. Pomoże ci z trudniejszymi wyrazami.
@NRiver
cyt:..............................czekolatki (?) ........ .......... ............ debil (!)
z nudów w szkole rysował
cyt:..............................czekolatki (?) ........ .......... ............ debil (!)
z nudów w szkole rysował
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie