📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko dla wszystkich
Żeby dać się przejechać przez samochód poruszający się z prędkością 2 km/h to trzeba naprawdę być niedojebanym.
Loaloa napisał/a:
Żeby dać się przejechać przez samochód poruszający się z prędkością 2 km/h to trzeba naprawdę być niedojebanym.
Nie dojebanym to trzeba być, żeby nie zauważyć kilku letniego dziecka, jadąc prosto i to z taką prędkością, wprost na niego.
Dziecko sie schyliło więc nie widziało nadjeżdzającego samochodu, kierowca nie widział schylonego dzieciaka i hyc, dzieciak się spotkał ze Św. Piotrem
Od dziś nie wypluwam gum do żucia na chodnik,bo ktoś może zostać przez umrzeć sadistic.pl/images/smiles/7.gif
I to jest właśnie lans, kupić samochód w którym nic nie widać
chyba umarł bo butów nie ma
Takie rzeczy tylko w Chinach.
@up a czy ktoś napisał że go to denerwuje? Więc nie zgrywaj hojraka.
Kurwa świeżo jestem po zdaniu prawka i jak oglądam te wszystkie filmiki (w szczególności te z Rosji) to boję się jeździć ;o Ale za to wiem co może się stać i staram się tego unikać.
Pewnie 'metr pięćdziesiąt w kapeluszu', oczy ma na wysokości zegarów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów